Derfor bør du få foretaget en TV-inspektion af Lyngholm

Derfor bør du få foretaget en TV-inspektion af Lyngholm

Rotter, rørskader og overfladebeskadigelse. Det er blot nogle af de kloakproblemer, som du kan blive bevidst om, hvis du bestiller en undersøgelse af din kloak hos Lyngholm TV-Inspektion ApS

En TV-inspektion er en videooptagelse af dine brønde, kloakker og faldstammer. Via et lille kamera, der føres gennem dine kloakker, kan Lyngholm lokalisere eventuelle skader samt rotters opholdssteder i kloakken.

Der er flere grunde til at få lavet et TV-inspektion af dine kloakker. Det er eksempelvis en god idé at få undersøgt dine kloakker, hvis du oplever problemer med rotter, oplever gentagende problemer med kloakken, eller hvis du skal købe en ny ejendom. Derudover kan Lyngholm også hjælpe dig med at kortlægge, hvor kloakken på din ejendom er placeret.

Rotter i huset
At støde på en uvelkommen rotte i eget hjem er aldrig en rar oplevelse. En normal reaktion hos de beboere, der oplever problemer med rotter inde i hjemmet, er, at de først og fremmest undrer sig over, hvordan rotterne er kommet ind.

Og det er blandt andet her, at Lyngholm TV-Inspektion kan hjælpe dig. De kan nemlig give dig et præcist overblik over, om rotterne kommer fra dit eget kloaksystem, og hvorfor skadedyrene vælger at søge væk fra kloakken og ind i huset.

Læs også: Er der rotter hos dig? Så frygt ej!

Rotter er forholdsvis menneskesky, og de vil derfor under normale omstændigheder blive i skjul nede i kloakken. Dog forlader de deres vante omgivelser, hvis kloakken er i dårlig stand. Det er derfor vigtigt at blive oplyst om eventuelle skader på kloakken, så der er mulighed for at få repareret skaderne. En reparation af skaderne vil kunne komme rotteproblemet til livs.

Gentagende problemer med kloakken
Hvis dit toilet, afløb eller lignende ofte stopper helt eller delvist til, vil en rensning i mange tilfælde kunne afhjælpe problemet. Dog sker det, at en almindelig rensning med en slamsuger eller borevogn ikke er nok.

I sådanne tilfælde træder Lyngholm TV-Inspektion til, da de kan oplyse om de skader på kloakken, som det blotte øje ikke kan se.

Læs også: Lyngholm har investeret i topmoderne udstyr til 3D-inspektion

Når TV-inspektionen er færdig, fremsender Lyngholm en udførlig TV-rapport, hvori alle undersøgte kloakstrækninger er noteret. I rapporten vil de enkelte fejl være beskrevet med type, klasse, placering og billede.

Til slut sørger Lyngholm Kloak-Renovering A/S for at fremsende et uforpligtende og gratis tilbud på reparation af de fejl, der er fundet ved TV-inspektionen. Du slipper dermed selv for at skulle skaffe et renoveringsfirma til de efterfølgende kloakreparationer.

Køb af en ny ejendom
Når du skal købe et hus, er det altid en god idé at få udarbejdet en tilstandsrapport. Dog skal du være opmærksom på, at tilstandsrapporten ikke dækker over forholdene i kloakken. Det betyder desværre, at du som kommende husejer kan risikere, at kloakforholdene ikke er, som de burde.

Lyngholm kan sørge for, at du ikke får nogen ubehagelige efterregninger ved at give dig vished om kloakforholdene i dit kommende hus.

Hvis fejlene på kloakken bliver opdaget, før du køber huset, kan sælger betale kloakreparationerne gennem en reduktion i salgsprisen. Du kan dermed spare rigtigt mange penge ved at få udført en TV-inspektion af kloaksystemet, inden du skriver under.

Læs også: Lyngholm opgraderer endnu engang med nyt udstyr

De fleste rørskadeforsikringer dækker desuden rørbrud, hvilket betyder, at sælger kan få dækket reparationer af bestemte typer af fejl på kloakken.

Ved at få udført en TV-inspektion af Lyngholm sikrer du, at der ikke bliver skrevet under i blinde, og at du kan sove trygt og godt om natten.

Kortlægning af kloakken
Hvis du er i tvivl om, hvor kloakken under din ejendom er placeret, kan Lyngholm kortlægge kloaksystemet for dig.

Det kan eksempelvis være i forbindelse med, at du skal lave en ny tilbygning eller lave et nyt badeværelse, at du kan få brug for at have overblik over kloaksystemet.

Ved at udføre en TV-inspektion kan Lyngholm udarbejde en detaljeret plantegning, hvor kloaksystemet under din ejendom er illustreret.

Derudover fremsender de desuden også en TV-rapport efterfølgende, hvor eventuelle fejl på kloakken er noteret. Det betyder altså, at du på én og samme tid både får et overblik over, hvor din kloak ligger, samt hvordan systemets tilstand er.

Har du brug for hjælp?
Hvis du står overfor nogle af de ovennævne problemstillinger, kan Lyngholm TV-Inspektion hjælpe dig.

Tøv ikke med at kontakte firmaet på 36 77 00 77 eller tv@lyngholm.dk, hvor vores TV-folk sidder klar til at rådgive dig om løsninger, priser, igangsætning m.m.