Den dag da hallen blev forvandlet til en juletræsfarm

Den dag da hallen blev forvandlet til en juletræsfarm

Forrige fredag afholdte vi det årlige julearrangement for alle vores hårdtarbejdende medarbejderne. Dette års arrangement var dog anderledes end tidligere, da én af vores store maskinhaller i år var blevet forvandlet til en skov af juletræer.

Traditionen tro blev der serveret æbleskiver og hjemmelavet gløgg i massevis samt uddelt medarbejderjulegaver til dette års julehygge. Men som en ny gimmick kunne alle vores medarbejdere i år få et juletræ med under armen. Vores overraskede medarbejdere kunne selv vælge et juletræ fra firmaets nyopståede juletræsfarm, som de ønskede at få med hjem.

Idémanden bag juletræsuddelingen er Lyngholms autoriserede kloakmester, Carsten Theill Laursen. Han håber på, at det nye tiltag har været med til at højne julehyggen hos Lyngholms ansatte.

”Juletræer er efterhånden blevet dyre at købe, og der er derfor nogle, der vælger dem fra. Men vi mener, at juletræer kan være med til at skabe julehygge i hjemmet, så derfor skulle vores medarbejdere selvfølgelig have ét,” siger Carsten Theill Laursen.

Vi er glade for vores medarbejdere
Her hos Lyngholm sætter vi meget stor pris på det hårde arbejde, som vores medarbejdere udfører. Vores firma rykker ud hele døgnet rundt i alt slags vejr, hvilket betyder, at vores medarbejdere til tider både kan have lange, kolde og våde dage.

Det er netop også én af grundene til, at Lyngholm i år valgte at give medarbejderne lidt ekstra ved årets julearrangement.

”Vores medarbejdere har et fysisk hårdt arbejde, og de skal vide, at vi sætter stor pris på, at de møder ind hver dag og giver den en skalle,” siger Carsten Theill Laursen.

Vi håber, at de mange juletræer har strålet i de små hjem. Vi ønsker alle vores medarbejdere, kunder, grossister og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul fyldt med hyggelige stunder og god mad.

Kontakt Lyngholm, så snart problemet opstår
Husk, at Lyngholm rykker ud i hele juleperioden inklusiv helligdagene. Så har du problemer med kloakken, så tøv ikke med at kontakte Lyngholm på 36770077.

Læs også: Igen i år er Lyngholm klar til at hjælpe dig i julen

Billeder af Lyngholms midlertidige juletræsfarm i hallen:
Juletræer i hallen Juletræer i hallen