Kloakservice

Lyngholm bringer tilstoppede faldstammer, toiletter eller afløb i orden. Vi løser alle opgaver med rensning af kloak og opgaver, der kræver slamsugning eller pumpe.

Har du vand i kælderen, et tilstoppet toilet, en tilstoppet faldstamme, fedtudskillere som skal tømmes, eller rør og kloaksystemer, der skal spules, kan vores erfarne servicemedarbejdere løse opgaven.

Vores speciale er alt det beskidte arbejde!

Lyngholm er affaldstransportør — godkendt af miljøstyrelsen.

Fræsning af faldstammer

Lyngholm har udviklet en særlig teknik til at rense gamle og tilstoppede faldstammer. Med vores fræsning af faldstammer kan en udskiftning ofte undgås. Det betyder, at arbejdet er hurtigere udført og til langt mindre gene for omgivelserne.

Vi har specialfremstillet forskelligt fræseværktøj, der enten bliver drevet af wirer eller spuleanlæg.

Faldstammerne bliver renset, indtil vi når helt ind til rørets oprindelige jernmateriale. Derfor opnår man en fuldstændig ren og glat overflade, så den efterfølgende indvendige foring bliver helt jævn.

Vores kompetencer

  • Slamsugning, spul og sug af kloakker og brønde
  • Rensning af tank
  • Borevognsrensning af faldstammer, spul, boring og fræsning af faldstammer

Service-abonnement

Med abonnement på løbende serviceeftersyn og rensning af kloakrørene kan du forebygge mange problemer med kloakken.

Få besøg af en af Lyngholms konsulenter, som helt uforpligtende undersøger dit behov for rensning og serviceeftersyn af kloakken. Derefter får du et skræddersyet forslag til, hvordan vi gennem kontinuerlige serviceeftersyn kan undgå, at du får problemer med kloakken.