Lyngholm opgraderer endnu engang med nyt udstyr

Lyngholm opgraderer endnu engang med nyt udstyr

Nu kan Lyngholm klare endnu flere spuleopgaver. De har nemlig investeret i nyt udstyr – denne gang i en ny satellitspuler med en slange på hele 250 meter.

Der er efterhånden ikke den spuleopgave, som Lyngholm ikke kan udføre. Firmaets nye satellitspuler har nemlig – foruden sin lange spuleslange – også larvefødder, hvilket betyder, at den kan komme ind selv de mest kringlede og snævre steder.

Som navnet ellers godt kan antyde, så har en satellitspuler faktisk intet med satellitter i rummet at gøre. Derimod så bruges den til fx at spule diverse kloakker, rør og tanke.

Satellitspuleren indeholder ikke spulevand. Den fungerer ved, at den monteres for enden af slamsugerslangen og i stedet anvender spulevand fra slamsugerens tank. Det betyder, at de steder, hvor slamsugeren ikke kan komme til, kan satellitspuleren anvendes som en forlængelse af slamsugerslangen.

Den første måned har været en succes
Lyngholm har haft satelitspuleren ude og køre i den seneste måned, og den har gjort det muligt for Lyngholm-folkene at rykke ud til steder, hvor det normalt er meget besværligt eller umuligt at komme til med store vogne.

Lyngholms kørselschef Danny Lyngholm sender hver dag firmaets slamsugere ud på vejene, og han har været meget tilfreds med satellitspuleren indtil nu. Ifølge ham er der mange scenarier, hvor satellitspuleren er behjælpelig.

“Den kan eksempelvis bruges, når der skal spules brønde eller lignende på byggepladser, hvor parkeringsarealer og veje ikke er færdigetableret endnu. Her kan satellitspuleren komme frem til dækslerne uden problemer,” siger han.

Derudover nævner Danny Lyngholm også boligområder, som er omgivet af små, snævre stisystemer, som steder, der bliver nemmere at spule med den nye maskine.