Lyngholm støtter Team Rynkeby 2017

Lyngholm støtter Team Rynkeby 2017

Igen i år støtter Lyngholm børn med kræft via Team Rynkeby.

I år er det 16. gang, at Team Rynkeby cykler til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier. Lyngholm har endnu engang indgået en sponsoraftale med Team Rynkeby, og det er der en helt særlig grund til:

Vi har valgt at støtte Team Rynkeby, da kræft er en forfærdelig og omfattende sygdom, der kan ramme os alle. Hos Lyngholm mener vi, at det er vores pligt som en mellemstor virksomhed at støtte op om gode tiltag, der gør en forskel, siger direktør i Lyngholm, Linda Lyngholm.

Team Rynkeby er et nordisk cykelhold, der består af personer fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island.

Team Rynkeby blev etableret tilbage i 2002, hvor der dengang blot var 11 deltagere ved motionscykelløbet. I år er der hele 1.750 motionscykelryttere og 450 hjælpere fra de seks nordiske lande, der deltager i begivenheden.

Det høje antal af deltagere betyder, at Team Rynkeby i dag er en af Nordens største velgørenhedsarrangementer.

Alle pengene går ubeskåret til børn med kræft

Alle Team Rynkeby-deltagerne skal hver især samle penge ind til kræftramte børn. Omkostningerne, der er forbundet med selve cykel-arrangementet, dækkes både af deltagerne selv samt af Rynkeby Foods. Det betyder, at alle de indsamlede penge går til de organisationer, som Team Rynkeby samarbejder med.

“Hovedparten af pengene bliver brugt til at finansiere forskning i børnekræft. Børnekræft er fortsat den sygdom, der tager livet af flest børn i alderen 1-15 år, og der er stadig alt for mange børn, der får alvorlige bivirkninger af den behandling, de modtager,” siger Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge.

Sidste år indsamlede hele Norden 65,8 millioner kroner i forbindelse med Team Rynkeby-arrangementet, hvoraf 43 millioner kroner gik til Børnecancerfonden i Danmark. Sidste år bidrog Lyngholm også til indsamlingen.

Støtter Team Rynkeby