Nye faciliteter: Lyngholm udvider og opgraderer fitnessrum

Nye faciliteter: Lyngholm udvider og opgraderer fitnessrum

Hos Lyngholm gør de en dyd ud af, at deres medarbejdere skal have ordentlige faciliteter på arbejdet. Derfor har firmaet valgt at opgradere sit gamle, slidte fitnessrum.

Det er ikke et nyt fænomen, at Lyngholm har et fitnessrum. Faktisk har firmaet haft ét i flere år, dog har det længe trængt til et gevaldigt løft.

Det forældede fitnessrum blev meget sjældent brugt, og netop derfor har Lyngholm valgt at opgradere dét med mere plads og splinternye maskiner og vægte.

Snart kan fitnessrummet indvies
Det nuværende fitnessrum bliver forlænget med 7 meter, så der bliver langt mere plads til de mange nye maskiner og vægte. Nogle af de nye fitnessmaskiner er allerede ankommet til Lyngholm, mens andre må vente på sig, indtil rummet står helt færdigt.

Der er bestilt tømrere til at komme i uge 9 og færdiggøre det nye fitnessrum, og det forventes at stå klar ugen efter. Fitnessrummet er gratis og til fri afbenyttelse for alle Lyngholms medarbejdere.

Læs også: Lyngholms nye kontor er indviet

Et fysisk krævende arbejde
De fleste medarbejdere hos Lyngholm har et fysisk krævende job, og derfor er det også vigtigt, at medarbejderne har mulighed for at forebygge eller genoptræne eventuelle skader – uden at de skal betale en formue, mener Lyngholm.

Det er selvfølgelig helt op til de enkelte medarbejdere, om de har tid og lyst til at benytte det nye fitnessrum. Heldigvis ved Lyngholm nu, at fitnessrummet ikke længere bliver valgt fra på grund af dårlige faciliteter men i stedet grundet andre omstændigheder.

Nedenfor kan du se billeder af det nuværende fitnessrum samt billeder af, hvor meget det skal udvides: