Regn, sne eller slud? Lyngholm rykker alligevel ud

Regn, sne eller slud? Lyngholm rykker alligevel ud

Voldsomt vintervejr er ingen hindring for Lyngholm. Deres folk står nemlig klar til at rykke ud 365 dage om året, uanset hvor koldt og blæsende vejret er.

Det er kun lidt over en uge siden, at stormen Urd ramte det danske land, og siden da har vintervejret taget til med raketfart. Regn, frost, blæst, forhøjet vandstand og sågar et varsel om snevejr er, hvad de seneste dages vejr har budt på i Danmark. Og ifølge flere vejrprognoser står den kommende tid ikke på meget mildere vejr end hidtil.

Læs også: Er der rotter hos dig? Så frygt ej!

Heldigvis kan Lyngholms kunder ånde lettet op, da de genkendelige, gule vogne trodser alt vejr og altid er klar til at rykke ud. Så hvis kunder oplever et problem med kloakken, hvad end det er forårsaget af vejret eller ej, kan de altid få fat på Lyngholm – og så endda alle 24 timer af døgnet.

Lyngholm står standby for kunderne
Hos Lyngholm har de døgnservice, da de ønsker at kunne hjælpe og yde en god service, uanset hvornår uheldet er ude.

Hos Lyngholm bestræber de sig på at være hos kunden højest en time efter, de har modtaget opkaldet. Det er netop også derfor, at de har valgt, at intet vejr er for voldsomt for dem. Hos Lyngholm findes der ikke dårligt vejr, der findes kun dårlig påklædning.

Skulle du have et kloakproblem, så tøv ikke med at ringe på 36 77 00 77, hvor der altid sidder en medarbejder klar til at tale med dig.

Læs også: Lyngholm opgraderer endnu engang med nyt udstyr