Coronavirusen

Vi tænker på vores personale og vores kunder

Jeg føler, at vi som virksomhed har en forpligtigelse til at tage præventive forholds- regler både overfor vores personale, men også overfor vores kunder.

Coronavirusen

Vi ved, at vores kunder ikke ALENE er jer i administrationerne. Vores kunder er også plejehjemsbeboere og plejepersonale, viceværter, varmemestre, inspektører, skoler, børnehaver, firmaer og sidst men ikke mindst også de private kunder, der ALLE åbner deres døre for vores medarbejdere. 

Vi har taget myndighedernes anvisningerne om god håndhygiejne alvorligt og vi har taget følgende præventive forholdsregler for at prøve at forhindre, at vores personale bliver smittet.   Præventivt har vi gjort følgende:

  • Vores personale møder nu ind på forskellige tidspunkter af døgnet i 3 forskellige hold for at mindske risiko for smitte.
  • Vores personale har fået udleveret antibakteriel håndgel med 85 % sprit til afrensning af hænder - til desinficering generelt.
  • Vores mænd har fået udleveret vaskeservietter til aftørring af hænder som jf. oplysning fra pårørende hos medicinalfirma - fjerner virus på hænderne
  • Vores mænd har fået udleveret masker som de kan påføre sig, inden de går ind til "svækket" beboer (hvis dette er oplyst af jer - ved bestilling af arbejde).
  • Vores personale bliver bedt om at kontakte lægen ved mindste tegn på sygdom for professionel vurdering af, om der skal testes for Coronavirus.
  • Vi har d.d. undersøgt, at INTET af vores personale har været i smitteplaget områder.
  • Hvor det er muligt, arbejder vores administrative personale hjemmefra for at mindske risiko for smitte.
  • Vi er ved at arrangerer pasningsordning i firmaets vagtstue, så de af vores medarbejdere der ikke har andre muligheder kan få passet deres børn
Hilsen Lyngholm banner

Vi er stolt sponsor af:

Hjertestart Nu Logo

Start et hjerte, red et liv!

High Five Logo

Et Virksomhedsforum for Socialt Ansvar

© 2021 Lyngholm

Adresse: Avedøreholmen 58, 2650 Hvidovre

CVR: 10035082