Kloakkontrol – billig inspektion af kloak

Har du mistanke om rotter, brud eller andre udfordringer med kloakken? Med en kloakkontrol får du hurtigt og billigt overblik over kloakken. Lyngholm tilbyder effektiv, kvalitetsbevidst og billig kontrol af din kloak, ligesom vi også kan hjælpe med efterfølgende udbedring.

36 77 00 77

Skriv til os
Hvad er en kloakkontrol?

En kloakkontrol er en form for TV inspektion, hvor vi med et kabelført kamera tager billeder af din kloak for at diagnosticere eventuelle problemstillinger.

Vi udfører for eksempel kloakkontrol ved:

  • Mistanke om brud, rotter eller andre kloakproblemer
  • Køb af ejendom
  • Forsikringssager
Hus og rotte som har gnavet i gennem et kloakrør

Viser inspektionen, at der er behov for udbedring, kan vi efterfølgende give dig tilbud på kloakrenovering, kloakrensning, rottebekæmpelse, slamsugning eller andre former for kloakservice efter behov.

Kloakkontrol ved ejerskifte – få en tryg bolighandel

Det kan spare dig for mange penge og bekymringer at få inspiceret kloakken, inden du køber bolig. En standard ejerskifteforsikring dækker nemlig ikke fejl på husets kloaksystem, ligesom sælgere ikke er forpligtet til at dokumentere kloakkernes tilstand.

Det betyder, at der potentielt kan gemme sig rotter, brud, rødder, sætninger og andre kedelige overraskelser under dit kommende hus, uden du ved.

Derfor kan du med god grund få foretaget en inspektion af din kloak, inden du køber bolig. På den måde undgår du, at uventede driftsproblemer, forstoppelser, fugtproblemer og rotter bliver en del af livet som boligejer.

Hus og rotte som har gnavet i gennem et kloakrør

Inspektion af kloak ved forsikringssager

Ved forsikringssager kan der være behov for en inspektion af kloakken. Her kan kloakkontrol være et fornuftigt alternativ til den mere udførlige og dokumenterede DTVK certificerede TV inspektion, fordi forsikringsselskabet ofte ikke vil betale for den omfattende rapportering, som kræves ved DTVK certificeret inspektion.

Ved en kloakkontrol er udgifterne nemlig væsentligt lavere, da servicen ikke er omfattet af samme strenge kontrolkrav.

Hos Lyngholm får du dog altid grundig udførsel og høj kvalitet – både med og uden certificering. Dermed er du sikret en både billig og udførlig kontrol af kloakken, du kan bruge som dokumentation til forsikringsselskabet.

Pris på inspektion af kloak – hvad koster en kloakkontrol?

En inspektion af af kloakken koster fra 1799,- ekskl. moms. Ønsker du et konkret prisoverslag, så kontakt os – så vender vi tilbage med en pris på inspektion af din kloak.

Kontakt os på +45 36 77 00 77 eller lyngholm@lyngholm.dk for et tilbud på inspektion af din kloak. Vi udfører grundig og effektiv kloakservice på hele Sjælland. Vi rykker altid hurtigt ud!

Har du spørgsmål ang. Inspektion af kloak?

Skal du bruge en kloakmester? Vores flinke medarbejdere står altid parat til at svare på spørgsmål, og til at rykke ud — i hele Danmark

Eller udfyld kontaktformularen i toppen 👆🏿
Kloakmester Fny med DTVK skilt

Vi er stolt sponsor af:

Hjertestart Nu Logo

Start et hjerte, red et liv!

High Five Logo

Et Virksomhedsforum for Socialt Ansvar

© 2022 Lyngholm

Adresse: Avedøreholmen 58, 2650 Hvidovre

CVR: 10035082