Kloakservice døgnvagt

Har du akut behov for kloakservice? Kontakt Lyngholm allerede nu. Vi sidder altid klar ved telefonerne, ligesom vores mandskab og materiel holder klar til hurtig udrykning – også uden for normal arbejdstid.

36 77 00 77

Skriv til os
Døgnservice på kloakarbejde

Lyngholms bemandede døgnvagt tager telefonen alle dage i ugen og hele døgnet. Det betyder, at vi garanterer hurtig og effektiv hjælp fra de rette fagfolk ved alle former for akutte og presserende kloakproblemer.

Vi rykker blandt andet ud ved:

  • tilstopninger af toiletter og faldstammer
  • sprængte vandledninger
  • oversvømmelse af kældre
  • akut rørbrud
  • akutte rotteproblemer

Kort sagt rykker vores kloakservice ud ved alle kloakrelaterede udfordringer, som skal løses her og nu. Ved akut behov for assistance er det vores mål, at kloakservice døgnvagt er på stedet højst en time efter dit opkald.

Alle vores biler er udstyret med GPS-tracking, så vi altid har geografisk overblik over vores vognpark. På den måde er du altid sikret den hurtigst mulige udrykning, når du har brug for akut kloakservice.

Vi har udstyret til alle udfordringer

Med over 45 års erfaring i branchen ved vi, at problemer med kloakken kan volde store vanskeligheder – både praktiske og økonomiske. Derfor er det alfa og omega, at effektiv eksekvering mindsker risikoen for større konsekvenser.

Men hurtig eksekvering kræver også det rette udstyr – og det har vi hos Lyngholm. Vores vognpark omfatter alt fra slamsugere og TV-inspektionsvogne til mammutsugere, og vores døgnvagt kan derfor afhjælpe alle tænkelige udfordringer med kloakken.

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende:

På den måde er du altid sikret den bedst mulige kloakservice døgnservice, når du kontakter Lyngholm.

Hvad koster det at kontakte vores døgnvagt?

Kloakservice inden for normal arbejdstid koster fra 704,00,- pr. time. Opkald uden for normal arbejdstid koster 2600,00,- pr. udkald.

Prisen på døgnservice kloakarbejde kan dog i den grad betale sig. For eksempel kan udfordringer som vand i kælderen kan have store økonomiske konsekvenser, hvis de ikke bliver løst hurtigst muligt.

Ligeledes kan tilsyneladende lavpraktiske udfordringer som stoppet toilet, afløb eller vask vise sig at stikke dybere og være mere komplekse end som så – og dermed være væsentligt dyrere at løse, hvis man lader stå til for længe.

Sagt med andre ord betaler det sig at kontakte vores døgnservice.

Kontakt vores kloakservice døgnvagt

Står du med et kritisk og akut kloakproblem? Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os.

På døgnvagten er vi meget behjælpelige med akut kloakarbejde – dog bedes henvendelser vedrørende faktura, kreditnota, forudbestilling af arbejde, rettelse af konti eller lignende foretaget foreteages inden for vores normale åbningstid, som er:

Hverdage kl. 06.30 – 15.30

Fredage kl. 06.30 – 13.30

lyngholm@lyngholm.dk

Telefon: 36 77 00 77

Har du spørgsmål ang. kloakservice?

Skal du bruge en kloakservice døgnvagt? Vores flinke medarbejdere står altid parat til at svare på spørgsmål, og til at rykke ud — i hele Danmark

Eller udfyld kontaktformularen i toppen 👆🏿
Kloakmester Fny med DTVK skilt

Vi er stolt sponsor af:

Hjertestart Nu Logo

Start et hjerte, red et liv!

High Five Logo

Et Virksomhedsforum for Socialt Ansvar

© 2022 Lyngholm

Adresse: Avedøreholmen 58, 2650 Hvidovre

CVR: 10035082