Kloakspuling

Har du problemer med lugte fra kloakken? Eller oplever du, at køkkenvask, håndvask i badeværelset og/eller toilettet er begyndt at stoppe til?

Så er det måske på tide med en spuling af kloakken. Lyngholm er din autoriserede kloakmester, der også kan løse dine kloakproblemer ved hjælp af kloakspuling – vi står altid klar til at komme dig til undsætning.

36 77 00 77

Skriv til os
Kloakspuling i Nordsjælland og København og Storkøbenhavns primære yderkommuner som Køge - Roskilde - Hillerød

En tilstoppet kloak kan være til stor gene for daglige gøremål. Det lugter og kan være et problem i forbindelse med bad, toiletbesøg og madlavning, hvis ikke man gør noget ved det.

Få en effektiv kloakspuling, hvorend du befinder dig – Lyngholm Kloak A/S udfører autoriseret kloakarbejde i Nordsjælland og København samt på det meste af det øvrige Sjælland. Vi er altid klar til rykke ud for at komme dit problem til livs. Hos Lyngholm foretager vi kloakrensning i mange former.

Kloakspuling er blot én af formerne. Typen af kloakrens afhænger af, hvor tilstoppet din kloak er.

Kloakspuling kan løse problemer såsom:

  • Et stoppet afløb
  • Et stoppet toilet
  • En stoppet vask

Har du brug for hjælp for at komme af med disse problemer, kan du regne med, at Lyngholm altid står klar til hjælp. Vores kompetente og autoriserede medarbejdere vil altid gøre deres bedste for at få udført en effektiv kloakspuling.

Vi står altid klar til at rykke ud.

Hvad er en kloakspuling?

En kloakspuling foretages ved hjælp af en avanceret højtryksspuler. Ved brug af vores avancerede højtryksspuling bliver belægninger, som har sat sig i rør og brønde fjernet. Dermed åbnes der op for forstoppelsen samtidig med, at man også mindsker risikoen for mulige tilstopninger i fremtiden.

Med en kloakspuling sørger du for en grundig rengøring af din kloak og ikke mindst de tilstoppede rør. Forskellen på slamsugning og kloakspuling er, at en slamsuger suger alt affald, skidt og grovere slam på en overordnet måde sammenlignet med kloakspuling. Kloakspuling fjerner til gengæld de mindre aflejringer i rørene, hvilket gør en stor forskel for afløbet. Aflejringerne i rørene kan nemlig ofte fjernes ved hjælp af en kloakspuling.

Ofte kan det være en god ide, hvis man kombinerer en kloakspuling og en sugning af slam. På den måde opnår man det bedst mulige resultat.

Hvordan kan man selv forebygge en tilstoppet kloak?

Udover at en kloakspuling i sig selv kan virke forebyggende på din kloak, kan du også gøre noget selvstændigt for at undgå en tilstoppet kloak. Følgende er nogle vaner, der er værd at være opmærksom på for ikke at komme i problemer med kloakken:

  • Smid aldrig fedt ud i køkkenvasken – brug i stedet en tom emballage for eksempel en bøtte af karton, og smid den i skraldespanden til restaffald.
  • Smid aldrig vatpinde, vatrondeller eller hårtotter i toilettet.
  • Overvej at indgå en serviceaftale om en årlig kloakspuling.

På den måde minimerer du risikoen for ubehagelige overraskelser, hvad angår kloakproblemer.

Få foretaget en kloakspuling i København

Skulle uheldet være ude, og kloakken begynder at stoppe til eller lugte grimt, kan du altid regne med Lyngholms hjælp. Vi rykker også ud for at hjælpe med kloakspuling i København. Vi tilbyder en effektiv løsning til ethvert kloakproblem, og vi kører ud i døgndrift. Hvis du en dag oplever, at du har brug for akut kloakservice kan du ringe til os, og så er vi normalt hos dig indenfor en time.

Er du interesseret i at få foretaget en kloakspuling – enten på grund af tegn på en tilstoppet kloak, eller fordi du gerne vil forebygge selvsamme? Kontakt os allerede i dag for at høre dine muligheder og hvad Lyngholm kan hjælpe dig med.

Har du spørgsmål ang. kloakspuling?

Skal du bruge en kloakmester? Vores flinke medarbejdere står altid parat til at svare på spørgsmål, og til at rykke ud — i hele Danmark

Eller udfyld kontaktformularen i toppen 👆🏿
Kloakmester Fny med DTVK skilt

Vi er stolt sponsor af:

Hjertestart Nu Logo

Start et hjerte, red et liv!

High Five Logo

Et Virksomhedsforum for Socialt Ansvar

© 2022 Lyngholm

Adresse: Avedøreholmen 58, 2650 Hvidovre

CVR: 10035082