Lyngholms historie

Lyngholm har været et familieforetagende i generationer! I 1974 blev det første firma med navnet Lyngholm etableret. Med en cykel og en rensesplit startede vores fædre, hvad der siden er blevet til tre forskellige firmaer, en imponerende vognpark, og Danmarks måske mest professionelle medarbejderstab.

Men som virksomheden er vokset, er både Flemming og Preben Lyngholm blevet ældre, og nye, yngre generationer har overtaget ledelsen. I 2003 blev ansvaret for firmaerne Lyngholm Kloakrenovering og Lyngholm TV-Inspektion overdraget. I 2007 blev generationsskiftet fuldført med overdragelsen af Lyngholm Kloakservice.


“Vi er stolte over at føre vores fædres livsværk videre. Vi har sat vores ben i Lyngholm lige så længe, vi kan huske, og vi har derfor et stort kendskab til branchen og ved, hvad vores kunder forventer.

Vores mål er at opretholde og forbedre den gode service ved at være på forkant med den tekniske udvikling og ved fortsat at sikre veluddannede, dygtige medarbejdere.

Kunderne skal også i fremtiden kunne være sikre på, at den bedste kvalitet fås hos Lyngholm.”

Direktør Linda Lyngholm

Har du spørgsmål ang. kloakservice?

Skal du bruge en kloakmester i København? Vores flinke medarbejdere står altid parat til at svare på spørgsmål, og til at rykke ud — i hele Danmark

Eller udfyld kontaktformularen i toppen 👆🏿
Kloakmester Fny med DTVK skilt

Vi er stolt sponsor af:

Hjertestart Nu Logo

Start et hjerte, red et liv!

High Five Logo

Et Virksomhedsforum for Socialt Ansvar

© 2021 Lyngholm

Adresse: Avedøreholmen 58, 2650 Hvidovre

CVR: 10035082