Strømpeforing af kloak

Strømpeforing er en effektiv, sikker og billig metode til at renovere slidte kloakledninger, faldstammer og afløb. Lyngholm kan som autoriseret kloakmester udføre strømpeforing af kloak – oftest i løbet af en enkelt arbejdsdag.

Indhent et tilbud i dag for en renovering af din kloak – så kvitterer vi med hurtig og kvalitetssikret udførsel.

36 77 00 77

Skriv til os
Hvad er en strømpeforing?

En strømpeforing er en metode til at skabe et nyt rør inden i et eksisterende defekt kloakrør. Dette gøres ved hjælp af en såkaldt strømpe – en glasfiberslange, som efterfølgende imprægneres.

Slangen bliver bliver blæst op inden i det eksisterende rør for at dække brud, revner og utætheder. Efter materialet er hærdet, vil der i praksis være skabt et helt nyt rør inden i det eksisterende, og revner og huller vil være fuldstændigt lukkede.

Strømpeforing egner sig til renovering af defekte kloakledninger, faldstammer og afløb.

Hvorfor vælge strømpeforing?

Fordi det er en både sikker, nem og billig måde at udføre kloakrenovering på. En strømpeforing har nemlig følgende fordele:

 • ✓ Ingen opgravning af eksisterende rør
 • ✓ Intet byggerod
 • ✓ Mindre tidsforbrug
 • ✓ Lav pris
 • ✓ Høj kvalitet og lang holdbarhed

Du bliver altså sparet for en masse tid, besvær og omkostninger ved at få strømpeforet din kloak. Selve opgaven kan som regel klares i løbet af en dag, da der ingen opgravning vil være – og derfor vil regningen også være betydelig mere overskuelig på grund af færre arbejdstimer.

Efterfølgende er kloakken 100 % anvendelig igen. På den måde sparer du både penge og søvnløse nætter på grund af defekte kloakledninger.

Hvordan foregår en strømpeforing?

Processen for en strømpeforing vil typisk foregå på følgende måde:

 • Inspektion af rørenes tilstand.
 • Klargøring af rør og glasfiberstrømpe.
 • Indføring af strømpen.
 • Kontrol af, om strømpen er indført korrekt.
 • Strømpen blæses op af en slange med konstant lufttryk.
 • Efter hærdning afskæres og tilpasses strømpen i begge ender.
 • Endelig inspektion af resultatet.

Er der gener ved en strømpeforing?

Til trods for at være en af de mindst krævende former for kloakrenovering, vil en strømpeforing kunne medføre nogle gener – herunder:

 • Midlertidigt driftsstop af kloak – kloakrenovering vil altid kræve en midlertidig blokering af adgangen til den offentlige kloakledning. Derfor vil kloakken være ude af drift, mens vi arbejder.
 • Eventuelle lugtgener – i forbindelse med hærdningen opstår der dampe, som kan give lugtgener under udførelsen af arbejdet.
 • Blokering – materiel og maskiner kan være i vejen under arbejdet, hvis nedgangen til kloakken befinder sig i indkørsler eller foran indgange.

Disse gener er dog bagateller i forhold til dem, en større renovering med opgravning vil føre med sig.

Hvor længe holder en strømpeforing?

En korrekt udført strømpeforing holder 30-50 år. Den holder altså lige så tæt og længe som en “traditionel” renovering.

Præcis lokalisering af defekter på kloakken

Lyngholm benytter branchens bedste inspektionsudstyr til at lokalisere revner og defekter i kloakledninger. Ved hjælp af en TV inspektion med professionelt kameraudstyr, som kan lave 3D-scanninger og 3D-optagelser, kan vi præcist og hurtigt lave en retvisende diagnosticering af kloakkens tilstand samt lokalisering af eventuelle brud.

Vi kan altså både lokalisere og reparere fejl på kloakledninger helt uden opgravning – og altid med nøjagtig præcision.

Kvalitetssikret renovering af kloak

Når du overlader renoveringen af dine kloakledninger i vores kyndige hænder, er du ikke bare sikret professionel udførsel – du er også garanteret kvalitet.

Vores arbejde er omfattet af Danske Kloakmestres Garantiordning samt Byg Garanti – på den måde er du sikret mod fejl og sjusk. Og da dine opgaver altid bliver udført af højt kvalificerede fagmænd, kan du med ro i mave lade Lyngholm udføre dine kloakopgaver.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi ved godt, at prisen er afgørende, når du skal have udført kloakservice. Derfor vil vi altid foretage en faglig vurdering af den konkrete opgave for at give dig et realistisk prisoverslag.

Kontakt os på +45 36 77 00 77 eller lyngholm@lyngholm.dk, og indhent et uforpligtende tilbud på strømpeforing.

Har du spørgsmål ang. Strømpeforing?

Skal du bruge en autoriseret kloakmester? Vores flinke medarbejdere står altid parat til at svare på spørgsmål, og til at rykke ud — i hele Danmark

Eller udfyld kontaktformularen i toppen 👆🏿
Kloakmester Fny med DTVK skilt

Vi er stolt sponsor af:

Hjertestart Nu Logo

Start et hjerte, red et liv!

High Five Logo

Et Virksomhedsforum for Socialt Ansvar

© 2022 Lyngholm

Adresse: Avedøreholmen 58, 2650 Hvidovre

CVR: 10035082