ADR- og tanktransport – transport af farligt gods

Lyngholm A/S tilbyder landsdækkende tanktransporter. Vi kan håndtere alle typer væsker, og flertallet af vores biler i Transportgruppen er godkendt til ADR-kørsel. Vi skræddersyer alle vores aftaler efter kundes behov – kontakt os i dag, og indhent et tilbud på sikker og tryg ADR-kørsel.

Alle specialister, som er beskæftiget med ADR-transporter hos Lyngholm A/S, er uddannet jf. ADR konventionen og arbejder ud fra en sikkerhedsplan udarbejdet i samarbejde med sikkerhedsrådgiver. Indgår du en aftale med os, har du altså garanti for, at vi kan vores kram, når det kommer til ADR-transport.

36 77 00 77

Skriv til os
Tanktransport fra A til Z

Vi har faste procedurer for tjek af alt vores sikkerhedsmateriel. Vores driftsafdeling og sikkerhedsrådgiver har mange års erfaring med ADR-transporter, ligesom de efteruddanner sig jævnligt for at holde sig up-to-date på den nyeste viden på området.

Vi tilbyder transport af fraktioner på op til 38,5 m3 pr. transport, og da alle vores biler har opdelte tanke, kan vi også tilbyde at transportere flere mindre fraktioner samtidig. Dermed sparer du både sparer tid og penge på din tanktransport.

Alle vores biler er forsynet med topmoderne GPS-overvågning, så der altid er tjek på, hvor de er på ruten.

Hvilke regler gælder for transport af farligt gods?

Det er alfa og omega, at der er styr på alt ned til mindste detalje, når der skal transporteres farligt gods. Derfor koordinerer vores chauffører i fællesskab med vores sikkerhedsrådgiver altid en handlingsplan for, hvordan det farlige gods kan transporteres på sikker og forsvarlig vis.

Det indbefatter, at der skal være tjek på ting som:

  • Afsender og modtager
  • Godsbetegnelse (stofnavn)
  • Mængden af det farlige gods
  • UN-nummer
  • Klasse og sekundær egenskab

Reglerne for ADR-kørsel kan for lægmand virke som lidt af en jungle.

Hos Lyngholm A/S kender vi bestemmelserne ud og ind, og vi tager altid hånd om den lovmæssige del af processen, så du slipper for at sidde med snuden begravet i tykke lovbøger.

Tørstofsugning med Mammutsuger i København

Hvornår er noget ADR-Kørsel?

ADR er oprindeligt en fransk forkortelse, som på dansk står for ”Europæisk konvention om international transport af farligt gods ad vej”. Enhver lastbilchauffør, som transporterer farligt gods, skal være i besiddelse af et ADR-bevis.

Typiske eksempler på farligt gods er brandbare væsker som acetone, diesel eller ethanol.

Andre eksempler på fagligt godt kan være:

  • batteridrevet udstyr
  • ætsende stoffer
  • smitsomme stoffer
  • tøris
  • genmodificerede organismer og mikroorganismer

Alt farligt gods kræver forberedelse og ekspertise at transporter, og derfor bør og skal jobbet altid udføres af professionelle med den rigtige certificering og know-how.

Hvor vælge Lyngholm A/S til tanktransport?

Hos Lyngholm A/S har vi sammenlagt flere årtiers erfaring med tank- & ADR-transport. Vi er en sund familiedrevet virksomhed, som står fast på, at en åben, gennemsigtig og ærlig dialog med kunden er den bedste vej til et godt samarbejde.

Vores priser på ADR-kørsel er altid konkurrencedygtige, og vi kan med garanti finde en løsning, som passer dig og din virksomheds behov. Er du interesseret i en pris på transport af farligt gods, så opfordrer vi altid til, at du kontakter os for et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud på tank- og ADR Transport

Tank- & ADR-transporter administreres fra vores afdeling i Hvidovre, men vi kører i hele Danmark. Skulle du have spørgsmål til vores ADR- og tanktransporter eller andre af vores services, så kontakt os allerede i dag – vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på:

Telefon: 36 77 00 77 / 81 40 35 52 (direkte nummer)

E-mail: dennis@lyngholm.dk

Har du spørgsmål ang. Tank og ADR Transport?

Skal du bruge en kloakmester? Vores flinke medarbejdere står altid parat til at svare på spørgsmål, og til at rykke ud — i hele Danmark

Eller udfyld kontaktformularen i toppen 👆🏿
Kloakmester Fny med DTVK skilt

Vi er stolt sponsor af:

Hjertestart Nu Logo

Start et hjerte, red et liv!

High Five Logo

Et Virksomhedsforum for Socialt Ansvar

© 2022 Lyngholm

Adresse: Avedøreholmen 58, 2650 Hvidovre

CVR: 10035082