Skriv til os her

Døgnvagt

Kloakservice døgnvagt

Har du akut behov for kloakservice? Kontakt Lyngholm Kloak A/S allerede nu. Vi sidder altid klar ved telefonerne, ligesom vores mandskab og vogne holder klar til hurtig udrykning – også uden for normal arbejdstid.

36 77 00 77

Døgnservice på kloakarbejde

Lyngholms bemandede døgnvagt tager telefonen alle dage i ugen hele døgnet. Det betyder, at vi garanterer hurtig og effektiv hjælp fra de rette fagfolk ved alle former for akutte og presserende kloakproblemer.

Vi rykker blandt andet ud ved:

Kort sagt rykker vores kloakservice ud ved alle kloakrelaterede udfordringer, som skal løses her og nu. Ved akut behov for assistance er det vores mål, at kloakservice døgnvagt er på stedet højst en time efter dit opkald.

Alle vores biler er udstyret med GPS-tracking, så vi altid har geografisk overblik over vores vognpark. På den måde er du altid sikret den hurtigst mulige udrykning, når du har brug for akut hjælp.

Vi har udstyret til alle udfordringer

Med over 47 års erfaring i branchen ved vi, at problemer med kloakken kan volde store vanskeligheder – både praktiske og økonomiske. Derfor er det alfa og omega, at effektiv eksekvering mindsker risikoen for større konsekvenser.

Men hurtig eksekvering kræver også det rette udstyr – og det har vi hos Lyngholm Kloak A/S. Vores vognpark omfatter alt fra slamsugere og vogne til TV-inspektion til mammutsugere, og vores døgnvagt kan derfor afhjælpe alle tænkelige udfordringer med kloakken.

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende:

På den måde er du altid sikret den bedst mulige døgnservice, når du kontakter Lyngholm Kloak A/S.

Hvad koster det at kontakte vores døgnvagt?

Kloakservice inden for normal arbejdstid koster fra kr. 704,00 pr. time. Opkald uden for normal arbejdstid koster fra kr. 2600,00 pr. udkald. Priserne er ekskl. moms

Prisen på døgnservice kloakarbejde kan dog i den grad betale sig. For eksempel kan udfordringer som vand i kælderen kan have store økonomiske konsekvenser, hvis de ikke bliver løst hurtigst muligt.

Ligeledes kan tilsyneladende lavpraktiske udfordringer som stoppet toilet, afløb eller vask vise sig at stikke dybere og være mere komplekse end som så – og dermed være væsentligt dyrere at løse, hvis man lader det stå for længe.

Sagt med andre ord betaler det sig at kontakte vores døgnservice.

Kontakt vores kloakservice døgnvagt

Står du med et kritisk og akut kloakproblem? Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os.

På døgnvagten er vi meget behjælpelige med akut kloakarbejde – dog bedes henvendelser vedrørende faktura, kreditnota, forudbestilling af arbejde, rettelse af konti eller lignende foretages inden for vores normale åbningstid, som er:

Hverdage kl. 06.30 – 15.30

Fredage kl. 06.30 – 13.30

Telefon: 36 77 00 77