Kloakspuling

Kloakspuling

Har du problemer med lugt fra kloakken? Eller oplever du at køkkenvask, håndvask i badeværelset og/eller toilettet er begyndt at stoppe til?

Så er det måske på tide med en spuling af kloakken. Lyngholm Kloak A/S er din autoriserede kloakmester, der også kan løse dine kloakproblemer ved hjælp af kloakspuling – vi står altid klar til at komme dig til undsætning.

36 77 00 77

Kloakspuling i Nordsjælland og København og Storkøbenhavns primære yderkommuner som Køge - Roskilde - Hillerød

En tilstoppet kloak kan være til stor gene for daglige gøremål. Det lugter og kan være et problem i forbindelse med bad, toiletbesøg og madlavning, hvis ikke man gør noget ved det.

Få en effektiv kloakspuling, hvor end du befinder dig – Lyngholm Kloak A/S udfører autoriseret Kloakarbejde i Nordsjælland og København samt på det meste af det øvrige Sjælland. Vi er altid klar til at rykke ud for at komme dit problem til livs. Hos Lyngholm Kloak A/S foretager vi kloakrensning i mange former.

Kloakspuling er blot én af formerne. Typen af kloakrens afhænger af, hvor tilstoppet din kloak er.

Kloakspuling kan løse problemer såsom:

  • Et stoppet afløb
  • Et stoppet toilet
  • En stoppet vask

Har du brug for hjælp for at komme af med disse problemer, kan du regne med, at vi altid står klar til at hjælpe. Vores kompetente og autoriserede medarbejdere vil altid gøre deres bedste for at få udført en effektiv kloakspuling.

Vi står altid klar til at rykke ud.

Hvad er en kloakspuling?

En kloakspuling foretages ved hjælp af en avanceret højtryksspuler. Ved brug af vores avancerede højtryksspuling bliver belægninger, som har sat sig i rør og brønde fjernet. Dermed åbnes der op for forstoppelsen samtidig med, at man også mindsker risikoen for mulige tilstopninger i fremtiden.

Med en kloakspuling sørger du for en grundig rengøring af din kloak og ikke mindst de tilstoppede rør. Forskellen på slamsugning og kloakspuling er, at en slamsuger suger alt affald, skidt og grovere slam på en overordnet måde sammenlignet med kloakspuling. Kloakspuling fjerner til gengæld de mindre aflejringer i rørene, hvilket gør en stor forskel for afløbet. Aflejringerne i rørene kan nemlig ofte fjernes ved hjælp af en kloakspuling.

Ofte kan det være en god ide, hvis man kombinerer en kloakspuling og en sugning af slam. På den måde opnår man det bedst mulige resultat.

Hvordan kan man selv forebygge en tilstoppet kloak?

Udover at en kloakspuling i sig selv kan virke forebyggende på din kloak, kan du også gøre noget selv for at undgå en tilstoppet kloak. Følgende er nogle vaner, der er værd at være opmærksom på for ikke at komme i problemer med kloakken:

  • Smid aldrig fedt ud i køkkenvasken – brug i stedet en tom emballage f.eks. en bøtte af karton, og smid den i skraldespanden til restaffald.
  • Smid aldrig vatpinde, vatrondeller eller hårtotter i toilettet.
  • Overvej at indgå en serviceaftale om en årlig kloakspuling.

På den måde minimerer du risikoen for ubehagelige overraskelser, hvad angår kloakproblemer.

Få foretaget en kloakspuling i København

Skulle uheldet være ude, og kloakken begynder at stoppe til eller lugte grimt, kan du altid regne med Lyngholms hjælp. Vi rykker også ud for at hjælpe med kloakspuling i København. Vi tilbyder en effektiv løsning til ethvert kloakproblem, og vi kører ud i døgndrift. Hvis du en dag oplever, at du har brug for akut kloakservice kan du ringe til os, og så er vi normalt hos dig indenfor en time.

Er du interesseret i at få foretaget en kloakspuling – enten på grund af tegn på en tilstoppet kloak, eller fordi du gerne vil forebygge selvsamme? Kontakt os allerede i dag for at høre dine muligheder og hvad Lyngholm Kloak A/S kan hjælpe dig med.