Skriv til os her

Abonnementer

Hvorfor vælge at tegne et service-abonnement på rensearbejde?

Fordelen ved at tegne et service-abonnement er ganske kort, at du dermed ikke længere skal gå rundt og holde øje med eller kontrollere hvordan driftstilstanden er i kloaksystemet. 

Du kan altså bruge din tid på vigtigere opgaver vel vidende, at du med ro i sindet ved, at der er styr på jeres kloak-system, hvis der f.eks. skulle opstå skybrud eller lignende. 

Jeres kloak-system hvis der f.eks. skulle opstå skybrud eller lignende. 

36 77 00 77

Abonnementsaftale

En serviceaftale er rigtig godt til ejer- og andelsforeninger, boligselskaber samt private boligejere. Har i f.eks. bestilt en serviceaftale med et interval på hver 6. måned og behovet opstår for at få os ud før tid, så ringer I bare og beder os om at komme før. Serviceaftalen bliver så skubbet frem til det tidspunkt I ønsker. Denne service koster IKKE ekstra. Foretages der gård sanering eller lignende og I ved at vi kommer til efteråret, og det passer dårligt ind, så ringer I bare og beder os om at skubbe aftalen f.eks. 3 måneder længere ud i fremtiden, så arbejdet er afsluttet før vi kommer og udfører service arbejdet.

Du kan lave serviceaftale på følgende:

Få besøg af en af Lyngholms konsulenter, som helt uforpligtende undersøger dit behov for rensning og serviceeftersyn af kloakken.

36 77 00 77