Skriv til os her

Kloakrenovering og reparation af kloak

Autoriseret kloakmestre

Lyngholm Kloak A/S er autoriserede kloakmestre og kan derfor tilbyde effektiv kloakrenovering og kloakreparation. Vi udfører opgravning og reparation af skadede, nedslidte og defekte kloakrør, brønde og kloaksystemer samt rottebekæmpelse. Vi har base i Hvidovre men tilbyder renovering og reparation af kloakker på hele Sjælland.

Lyngholm Kloak A/S udfører blandt andet følgende former for kloakrenovering:

  • Opgravning og renovering af kloakker
  • Etablering af nye kloakrør og kloaksystemer
  • Drænrør
  • Reetablering af flise-, asfalt- og betonbelægning
36 77 00 77

Dine fordele som kunde hos Lyngholm kloak A/S

Når du overlader dit renoveringsarbejde i vores hænder, er du altid sikret en optimal løsning. Sagt med andre ord renoverer vi dine kloakledninger på en måde, der giver mest mening økonomisk og er mindst muligt til gene for dig og dine naboer.

For eksempel kan vi ofte tilbyde strømpeforing som er et billigere og mindre omstændeligt alternativ til en komplet udskiftning af slidte kloakrør. På den måde sparer du tid, besvær og penge på din kloakrenovering.

Uanset dine behov er du altid sikret et stykke arbejde af højeste kvalitet ved at vælge Lyngholm Kloak A/S. For her bliver din renovering foretaget af nogle af branchens bedste hænder og hoveder.

Vi er desuden medlem af Danske Kloakmestre, der løbende kontrollerer, at vi lever op til alle miljøstandarder og lovkrav. Kvalitetskontrollen er din garanti for en optimal renovering af din kloak.

strømpeforing

Hvad er kloakrenovering?

Kloakrenovering dækker over en række ydelser indenfor kloakservice, som har til formål at forebygge og reparere skader på kloakken. Det kan for eksempel være nødvendigt, hvis der er gået hul på et kloakrør, hvilket kan medføre vandskader, stank, rotter og andre gener.

Der findes flere former for kloakskader, som kræver forskellige løsninger – eksempelvis:


Lyngholm Kloak A/S løser alle slags kloakopgaver på hele Sjælland.


Kloakrenovering – fordi en velfungerende kloak er uundværlig

Kloakproblemer kan give enhver husejer grå hår på håret. Til dels fordi, det kan give lugtgener, tilstoppede rør, oversvømmelser og rotteproblemer – og til dels, fordi problemer med kloakken på sigt kan blive en dyr fornøjelse.

Et velfungerende kloaksystem er med andre ord uundværligt – selvom de færreste tænker over kloakken, så længe den fungerer optimalt.

Derfor er det vigtigt at holde dine kloakledninger ved lige. For på den måde undgår du at bruge unødige ressourcer på fremtidige akutte udfordringer med kloakken.

36 77 00 77