Kloakrenovering og reparation af kloak

Lyngholm er autoriserede kloakmestre og kan derfor tilbyde effektiv kloakrenovering og kloakreparation. Vi udfører opgravning og reparation af skadede, nedslidte og defekte kloakrør, brønde og kloaksystemer samt rottebekæmpelse. Vi har base i Hvidovre men tilbyder renovering og reparation af kloakker på hele Sjælland.

36 77 00 77

Skriv til os
Kvalitetssikret kloakrenovering

Lyngholm udfører blandt andet følgende former for kloakrenovering:

 • Opgravning og renovering af kloakker
 • Etablering af nye kloakrør og kloaksystemer
 • Drænrør
 • Reetablering af flise-, asfalt- og betonbelægning

Dine fordele som kunde hos Lyngholm

Når du overlader dit renoveringsarbejde i vores hænder, er du altid sikret en optimal løsning. Sagt med andre ord renoverer vi dine kloakledninger på en måde, der giver mest mening økonomisk og er mindst muligt til gene for dig og dine naboer.

For eksempel kan vi ofte tilbyde strømpeforing som er et billigere og mindre omstændeligt alternativ til en komplet udskiftning af slidte kloakrør. På den måde sparer du tid, besvær og penge på din kloakrenovering.

Uanset dine behov er du altid sikret et stykke arbejde af højeste kvalitet ved at vælge Lyngholm. For her bliver din renovering foretaget af nogle af branchens bedste hænder og hoveder.

Vi er desuden medlem af Danske Kloakmestre, der løbende kontrollerer, at vi lever op til alle miljøstandarder og lovkrav. Kvalitetskontrollen er din garanti for en optimal renovering af din kloak.

'Reparation af kloak

Kloakrenovering – fordi en velfungerende kloak er uundværlig

Kloakproblemer kan give enhver husejer grå hår på håret. Til dels fordi, det kan give lugtgener, tilstoppede rør, oversvømmelser og rotteproblemer – og til dels, fordi problemer med kloakken på sigt kan blive en dyr fornøjelse.

Et velfungerende kloaksystem er med andre ord uundværligt – selvom de færreste tænker over kloakken, så længe den fungerer optimalt.

Derfor er det vigtigt at holde dine kloakledninger ved lige. For på den måde undgår du at bruge unødige ressourcer på fremtidige akutte udfordringer med kloakken.

Lyngholm i gang med kloakrenovering

Hvad er kloakrenovering?

Kloakrenovering dækker over en række ydelser indenfor kloakservice, som har til formål at forebygge og reparere skader på kloakken. Det kan for eksempel være nødvendigt, hvis der er gået hul på et kloakrør, hvilket kan medføre vandskader, stank, rotter og andre gener.

Der findes flere former for kloakskader, som kræver forskellige løsninger – for eksempel:

Lyngholm løser alle slags kloakopgaver i Hvidovre, Brøndby, København, Roskilde, Rødovre og på resten af Sjælland.

Lyngholm i gang med kloakrenovering

Strømpeforing – effektiv kloakrenovering uden opgravning

Lyngholm tilbyder strømpeforing, som er en både effektiv, praktisk og økonomisk fordelagtig måde at reparere ødelagte kloakrør på. Her skaber vi et eksisterende rør inden i det gamle ved hjælp af en glasfiberslange, som vi efterfølgende imprægnerer – alt sammen uden at der er behov for at grave.

Med en strømpeforing får du følgende fordele:

 • Minimale gener – du slipper for at blive generet af opgravningsarbejde.
 • Effektiv udførsel – du får udført arbejdet i én arbejdsgang.
 • Økonomisk besparelse – du sparer store udgifter til arbejdstimer og nye materialer.
 • En holdbar løsning – en strømpeforing sikrer en lang levetid på dine rør.
Lyngholm i gang med kloakrenovering

Rottebekæmpelse – har du tjekket din kloak for rotter?

Vedligeholdelse og reparation af kloaksystemet er en af de mest effektive måder at bekæmper rotter på. Kloakrør nedslides nemlig med tiden – og huller i kloakrør skaber perfekte forhold for rotter, som bruger dem som spisekammer. Rotterne bygger reder lige uden for hullerne, så de hurtigt kan rende ind og ud, når de henter mad.

Lyngholm kan ved hjælp af TV inspektion undersøge, om der er rotter i dine kloakledninger – og efterfølgende reparere og renovere efter behov.

Renovering af kloak

Tegn på rotter

 • Støj: Gnave- og kradselyde på loftet, i væggene, eller under gulvet. Rotter har desuden nogle karakteristiske pivelyde, som ikke er til at overhøre.
 • Lugt: Rotter har en skarp kloak/rådden lugt – især i nærheden af deres rede.
 • Huller udendørs: Opdager du huller, uden at der ligger opskrabet jord omkring dem, eller synker jorden i nærheden af kloakledninger, kan det være forårsaget af rotter, som har gravet gange nedenunder.
 • Skrald: Ligger der skrald lige i nærheden af skraldespande? Det kan være rotter, som har været på spil.
 • Ekskrementer: De kan naturligvis være efterladt af mange slags dyr, men ekskrementer fra en voksen rotte er typisk omkring 17 millimeter i længden og 6 millimeter i tykkelsen.
 • Løbespor: Rotter har ofte en fast rute. Her efterlader de spor i form af urin og andet fedtet stof.

Læs mere om rottebekæmpelse

Indhent et tilbud på renovering
og reparation af din kloak

Vil du have et tilbud på kloakrenovering? Så kontakt Lyngholm på +45 36 77 00 77 eller lyngholm@lyngholm.dk

Har du spørgsmål ang. Kloakrenovering?

Skal du bruge en kloakmester? Vores flinke medarbejdere står altid parat til at svare på spørgsmål, og til at rykke ud — i hele Danmark

Eller udfyld kontaktformularen i toppen 👆🏿
Kloakmester Fny med DTVK skilt

Vi er stolt sponsor af:

Hjertestart Nu Logo

Start et hjerte, red et liv!

High Five Logo

Et Virksomhedsforum for Socialt Ansvar

© 2022 Lyngholm

Adresse: Avedøreholmen 58, 2650 Hvidovre

CVR: 10035082