Vand i kælderen

Derfor har du vand i kælderen

Er du kommet hjem og har opdaget vand i kælderen? Vand i kælderen er frygteligt ubelejligt og kan være direkte farligt at håndtere, hvis der er tale om kloakvand.

Hvordan ser vandet ud?

Der kan være flere årsager til, at du pludseligt står i vand til anklerne i din kælder, og der er forskellige grader af alvorlighed til problemet alt afhængigt af, hvor vandet kommer fra:

 

  • Er vandet klart og rent er det formentlig grundvand eller regnvand. Det kan stamme fra et utæt vandrør, en utæt kældervæg/gulv eller et tagnedløbsrør uden for dit hus, der er blevet utæt.
  • Er vandet beskidt og ildelugtende, er det formentlig kloakvand. Det kan fx være sket, fordi dit hus ligger lavt ift. kloaksystemet. Du kan blive syg af at arbejde med kloakvand, så undgå nogen form for direkte kontakt og kontakt os i stedet. Det er et job for en autoriseret kloakmester.

Det kan du selv gøre, hvis du har vand i kælderen

Det vigtigste og første du skal gøre, efter du har vurderet, hvilken type vand, der er tale om, er at fjerne alle de ejendele, som du kan.

Hvis der er tale om kloakvand, skal du gerne påføre dig nogle handsker og gummistøvler og husk et ordentligt bad efter, da vandet er fyldt med bakterier.

Vi står for at få vandet væk og lokalisere samt reparere kloakken, mens rengøringen skal overlades til andre fagfolk.

Tag gerne løbende billeder, så du har konkret materiale klar til det forsikringsarbejde, der følger efter.  

 

Undgå vand i kælderen – kontakt Lyngholm Kloak A/S

Hos Lyngholm Kloak A/S er vi specialister inden for moderne løsninger til at undgå vand i kælderen i fremtiden. Vi går i dialog med dig for at lokalisere problemet, så vi hurtigst muligt kan finde den mest effektive løsning til lige netop din bolig. Kontakt os allerede i dag, hvis du bor i Hvidovre eller København, og hør mere om mulighederne for at undgå vand i kælderen i fremtiden.