Kloakering

Lyngholm Kloak A/S kan som kloakmester tilbyde anlæg af kloak.

Har du et sommerhus eller kolonihavehus, som er beliggende i et område, hvor der ikke er anlagt kloak? Eller har du netop renoveret din bolig, og mangler du derfor en ny kloakering på din grund?

Så kontakt din autoriserede kloakmester i dag, og få et godt tilbud på kloaketablering – vi guider dig sikkert fra start til færdig kloak.

36 77 00 77

Hvornår skal jeg have anlagt ny kloak?

Der kan være mange situationer, hvor kloaketablering er nødvendigt.

  • Når du skal bygge ny bolig
  • Når du skal renovere din gamle bolig
  • Når sommerhuset eller kolonihavehuset skal fremtidssikres

Skal du for eksempel bygge nyt, er det en god ide at have os inde over projekt så tidligt i processen som muligt, da det kan spare dig for både tid, penge og ubehagelige overraskelser længere ned ad vejen.

Bor du i et sommerhus- eller kolonihavehus område, som ikke har indlagt kloak, kan vi hos Lyngholm Kloak A/S udfører en kloaketablering hos dig.

Om kloakering

Kloakker er som hovedregel konstrueret på en af to måder – enten som et separatsystem for sig eller som en del af en fælleskloak.

I en fælleskloak ledes spildevand og regnvand videre via samme kloaksystem til en hovedledning, som fører hele vejen hen til renseanlægget. Nå der skal anlægges kloak, skal din bolig derfor udstyres med stikledninger, som er forbundet med det offentlige kloaksystem.

Ved en separatkloakering er det kun spildevandet, som ledes til renseanlægget, mens regnvandet ledes ud i vandløb, søer og havet.

Når du vælger Lyngholm Kloak A/S som dit kloakfirma​​, tager vi selvfølgelig altid en konkret vurdering om, hvad der er bedst i din situation.

Vi har tjek på kloakering

Selvom kloaksystemet ikke er den del af huset, som folk skænker den store opmærksomhed, er den essentiel for et velfungerende og sundt hus. Det er dog også vigtigt, at kloaksystemet lever op til de kommunale krav, som eksisterer på området.

 

For at styre dig uden om regeljunglen, som mange befinder sig i, når de skal have anlagt ny kloak, vil vores hold af erfarne specialister på området altid stå klar til at tage styring, så du kommer sikkert i mål – uden at bryde med den gældende lovgivning på området.

Ved kloakrenovering og etablering af ny kloak, som er tilsluttet kommunens kloaknet, er det lovpligtigt at vælge en autoriseret kloakmester

36 77 00 77

Hvordan foregår anlæggelsen af kloak?

Kloakering af sommerhus- og kolonihavehusområder er en større proces, som derfor udføres i flere etaper. Før vi rykker ind med gravemaskiner og mandskab, skal det udføres en grundig undersøgelse og planlægning af, hvordan projektet skal forløbe, så der er tjek på alt fra A-Z før det første spadestik.

Når der er tjek på alt papirarbejdet og planen er timet og tilrettelagt, sætter vi arbejdet i gang.

Indhent et uforpligtende tilbud på kloakering i dag

Ønsker du et uforpligtende tilbud på kloakering, eller har du blot spørgsmål til tidsrammen eller processen, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på:

36 77 00 77 eller lyngholm@lyngholm.dk.