Industriservice

Hos Lyngholms yder vi en bred vifte af services for industrien. Vores tre industriservicer dækker; højtryksspuling, tørstofsugning og vacuum gravning. Hos Lyngholm har vi samlet et erfarent team af specialister, som altid er klar på at finde en god løsning på dit konkrete problem.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe industrien, byggeriet og den offentlige sektor med både store og små problemer.

Vores udbud af industriservicer inkluderer alt, du skal bruge til at afhjælpe dit problem:

Tryk på billedknapperne ovenfor for at læse om vores industriservice

Fny laver tørstofsugning med Mammutsugeren

Industriservice til de store opgaver

Står din virksomhed og har brug for en effektiv og miljøvenlig rengøring af jeres industrielle udstyr, kloak eller rørledninger? Så er vores højtryksspuling svaret på dine bønner.

Vores industrianlæg er blandt branchens bedste og spuler fra 400 bar til 3200 bar, så dit udstyr står rent og pænt, når vores dygtige mandskab er færdige.

En tørstofsugning er din bedste ven, når alt håb synes ud. Der findes nemlig næsten ikke det job, som vores tørstofsuger ikke kan klare. Med både suge-, blæse- og læssefunktion er tørstofsugning et ideelt bud på netop din problemstilling – uanset om det drejer sig om små eller ekstra store opgaver.

Læs mere om hvad tørstofsugninger er her.

Vores vacuumgraver er i daglig tale kendt som ”sugebilen”. Skal du spare tid og penge på gravearbejde, er vacuumgraveren branchens bedste bud. Med sin kraftige sugekapacitet og fine manøvredygtighed er vacuumgraveren en industriservice som henvender sig til næsten alle vores kundegrupper. Den er kendt som en effektiv metode til opgravning omkring rør og ledninger i jorden, da den giver minimal risiko for skader på rør og ledninger.

Læs med her, hvis du har brug for mere information omkring vacuumgraverens potentiale.

Industriservice af høj kvalitet

Du kan trygt overlade dit problem i vores hænder. Vi rykker gerne hastigt ud med suger og spuler, skulle problemerne være akutte.

Hos Lyngholm kan du altid være sikker på en professionel service til en god pris. Vi er medlem af Danske Kloakmestre, så du er altid garanteret, at vi lever op til alle gældende miljøstandarder og lovkrav på området.

Kontakt os for industriservice

Kontakt os på +4536770077 eller lyngholm@lyngholm.dk hvis du ønsker en inspektion af din konkrete problemstilling, så er en af vores specialiserede ansatte på området altid klar med rådgivning og et godt tilbud.

Vi rykker hurtigt ud med mandskab og udstyr på hele Sjælland – så tøv ikke hvis du står med et akut problem!

Har du spørgsmål ang. Industriservice?

Skal du bruge en kloakmester? Vores flinke medarbejdere står altid parat til at svare på spørgsmål, og til at rykke ud — i hele Danmark

Eller udfyld kontaktformularen i toppen 👆🏿
Kloakmester Fny med DTVK skilt

Vi er stolt sponsor af:

Hjertestart Nu Logo

Start et hjerte, red et liv!

High Five Logo

Et Virksomhedsforum for Socialt Ansvar

© 2022 Lyngholm

Adresse: Avedøreholmen 58, 2650 Hvidovre

CVR: 10035082