Kloakkontrol

Kloakkontrol – billig inspektion af kloak

Har du mistanke om rotter, brud eller andre udfordringer med kloakken? Med en kloakkontrol får du hurtigt og billigt overblik over kloakken. Lyngholm Kloak A/S tilbyder effektiv, kvalitetsbevidst og billig kontrol af din kloak, ligesom vi også kan hjælpe med efterfølgende udbedring.

36 77 00 77

Hvad er en kloakkontrol?

En kloakkontrol er en form for TV-inspektion, hvor vi med et kabelført kamera tager billeder af din kloak for at diagnosticere eventuelle problemstillinger.

Vi udfører for eksempel kloakkontrol ved:

  • Mistanke om brud, rotter eller andre kloakproblemer
  • Køb af ejendom
  • Forsikringssager

 

Viser inspektionen, at der er behov for udbedring, kan vi efterfølgende give dig tilbud på kloakrenovering, kloakrensning, rottebekæmpelse, slamsugning eller andre former for kloakservice efter behov.

Kloakkontrol ved ejerskifte – få en tryg bolighandel

  • Det kan spare dig for mange penge og bekymringer at få inspiceret kloakken, inden du køber bolig. En standard ejerskifteforsikring dækker nemlig ikke fejl på husets kloaksystem, ligesom sælgere ikke er forpligtet til at dokumentere kloakkernes tilstand.
  • Det betyder, at der potentielt kan gemme sig rotter, brud, rødder, sætninger og andre kedelige overraskelser under dit kommende hus, uden du ved.
  • Derfor kan du med god grund få foretaget en inspektion af din kloak, inden du køber bolig. På den måde undgår du, at uventede driftsproblemer, forstoppelser, fugtproblemer og rotter bliver en del af livet som boligejer.

Inspektion af kloak ved forsikringssager

Ved forsikringssager kan der være behov for en inspektion af kloakken. Her kan kloakkontrol være et fornuftigt alternativ til den mere udførlige og dokumenterede DTVK certificerede TV-inspektion, fordi forsikringsselskabet ofte ikke vil betale for den omfattende rapportering, som kræves ved DTVK certificeret inspektion.

Ved en kloakkontrol er udgifterne nemlig væsentligt lavere, da servicen ikke er omfattet af samme strenge kontrolkrav.

Hos Lyngholm Kloak A/S får du dog altid grundig udførsel og høj kvalitet – både med og uden certificering. Dermed er du sikret en både billig og udførlig kontrol af kloakken, du kan bruge som dokumentation til forsikringsselskabet.

Pris på inspektion af kloak – hvad koster en kloakkontrol?

En inspektion af kloakken koster fra kr. 1799,- ekskl. moms. Ønsker du et konkret prisoverslag, så kontakt os – så vender vi tilbage med en pris på inspektion af din kloak.

Kontakt os på  36770077 eller  lyngholm@lyngholm.dk for et tilbud på inspektion af din kloak. Vi udfører grundig og effektiv kloakservice på hele Sjælland. Vi rykker altid hurtigt ud!