Slamsugning

Slamsugning i København

Vores slamsuger renser din kloak eller brønd hurtigt og effektivt. Har du problemer med en tilstoppet kloak eller brønd? Det fikser vores topmoderne slamsugere det lyn hurtigt, så det hele står perfekt igen. Indhent et tilbud – så rykker vi ud med kort varsel.

36 77 00 77

Hvad er slamsugning?

Slamsugning er en metode, vi bruger til at suge snavs og skidt ud af din kloak, når dine kloakrør er tilstoppet. Slamsugning bruges også til at rense tilstoppede brønde.

Slamsugningen udfører vi med en slamsuger – en speciel type vogn, som vi bruger til at rense stoppede kloakker og brønde med. Vores slamsuger bruger rent vand til at spule kloakrør for at rense og løsne grus, fedt, slam og andre faste materialer, som typisk tilstopper en kloak.

Vores slamsugere kan blandt andet bruges til:

 • Spuling og rensning af kloakrør og brønde
 • Tømning af bundfældnings- og septiktanke
 • Tømning af slambassiner og spildevandstanke
 • Tømning af olietanke
 • Tømning af vand i kældre, elevatorskakte mm.

Tegn på stoppet kloak – hvornår er der brug for en slamsuger?

Symptomer på en stoppet kloak:

 • Tilstoppet toiletkøkkenvask eller afløb
 • Usædvanlige lyde fra toilet, køkkenafløb eller gulvafløb
 • Rådden lugt af kloak (kan også være rotter)
 • Vand løber langsomt ud af håndvasken eller badafløbet
 • Større eller mindre opstigning af vand fra afløb, f.eks. når du tager bad eller skyller ud i toilettet

Årsagerne til en stoppet kloak kan blandt andet være:

 • Lunke på kloakrør
 • Fedtpropper
 • Grus
 • Rødder
 • Aflejringer

Uanset årsagen til problemer finder vi det – og løser det!

Hvorfor vælge Lyngholm Kloak A/S til slamsugning?

Fordi du som kunde hos os, altid bliver mødt af autoriserede kloakmestre med kvaliteten som det absolutte centrum for deres arbejde.

Lyngholm Kloak A/S har afhjulpet kloakproblemer siden 1974, og vi har således mere end 47 års erfaring med kloakservice.

I løbet af vores mange år i branchen har vi udført over 75.000 opgaver for vores kunder i Hovedstadsområdet og på resten af Sjælland, ligesom vi løbende har udvidet både vognpark, mandskab og services. Det betyder, at vi i dag kan tilbyde alle former for kloakservice.

Som et ekstra kvalitetsstempel er vi medlem af Danske Kloakmestre og er derfor omfattet af Danske Kloakmestres garantiordning, som dækker for eventuelle fejl og mangler. Det er din garanti for kvalitetssikret arbejde.

Du er kort fortalt sikret professionel rådgivning og grundig udførsel hele vejen rundt, når Lyngholms slamsuger rykker ud til dig eller din virksomhed.

Slamsuger eller højtryksspuler?

Det kan være svært for almindelige mennesker at vurdere, om det er deres afløb eller kloakrør, der er stoppet til. Heldigvis er vi hos Lyngholm Kloak A/S eksperter i at inspicere alle former for kloak og afløb.

Nogle gange er problemet let at lokalisere og fikse, andre gange vil det være nødvendigt med en grundig TV-inspektion af din kloak eller brønd for at finde årsagen til problemet. Ved en TV-inspektion undersøger vi kloakken med et kabelført kamera, og vi kan på den måde give en konkret vurdering af, hvordan vi mest effektivt kan afhjælpe en stoppet kloak.

I spulekategorien tilbyder vi også højtryksspuling, som er en ekstra kraftig metode til at spule tanke, skibe, og andre overflader rene for robuste materialer som beton, jern, stål, og hårde natursten.

Akut slamsugning – vores slamsuger rykker ud døgnet rundt

Når kloakken er tilstoppet, vil der som regel være behov for hurtig udrykning. Derfor står vores slamsugere klar til døgnet rundt til at rykke akut ud, når behovet opstår – og vores fagfolk står ligeledes klar til at betjene dem.

Vores bemandede døgnvagt rykker ud alle ugens dage, døgnet rundt. Og får du behov for akut slamsugning, bestræber vi os altid på at være fremme inden for en time – uanset om du ringer på en helligdag eller på en hverdag.

Der er altid hjælp at hente, når du står med et tilstoppet toilet eller andre kloakrelaterede problemer, der bare ikke kan vente til næste dag.

Slamsugning pris – hvad koster et besøg af vores slamsuger?

Vores almindelige timepriser for slamsugning og andre former for kloakservice:

 • Slamsugning: Fra kr. 1106,00 pr. time.
 • Spulevogn: Fra kr. 885,00 pr. time
 • Kloakservice: Fra kr. 704,00 pr. time
 • Rodskæring: Fra kr. 1340,00 pr. time

Udkald uden for normal arbejdstid: Fra kr. 2640,00 pr. udkald.

Alle priser er ekskl. moms.

Få et uforpligtende tilbud på slamsugning

Skal vi komme forbi dig eller din virksomhed med vores slamsugere og afhjælpe dine kloakproblemer?

Kontakt Lyngholm Kloak A/S med det samme – så kvitterer vi med hurtig udrykning og høj faglig ekspertise. Vi inspicerer selvfølgelig dit problem grundigt, før vi udfører en slamsugning, kloakspuling eller kloakrensning. På den måde er du altid sikret den rette løsning til den bedste pris.