Kloakservice

Professionel kloakservice i København

Lyngholm Kloak A/S tilbyder alt inden for kloakservice i Hvidovre, Roskilde, København, og resten af Sjælland. Vi tilbyder også akut kloakservice, hvis du pludselig står med stoppet afløb, kloak, vask, toilet, eller brønd. Kontakt os allerede i dag – så står vi klar til at hjælpe dig eller din virksomhed med professionel kloakservice.

Vi tilbyder følgende indenfor kloak:

Derudover tilbyder vi også rensning af faldstammer, tømning af fedt og olieudskillere samt hjælp ved stoppet toilet eller stoppet kloak. Der er med andre ord ikke det, vi ikke kan hjælpe med, når du har brug for service af kloakken – akut såvel som løbende.

Kontakt os

Hvornår skal du bruge kloakservice?

Du har brug for kloakservice, når du skal have foretaget:

 • Sug/spul af stoppede afløb, regnvandsbrønde eller et stoppet WC
 • Rensning af septiktank, olietank eller container
 • Rensning/vedligehold af sandfang, olie- og fedtudskillere.
 • Rensning af kloak og kloaksystemer
 • Rensning/fræsning af faldstammer
 • Oprydning efter skybrud
 • Opsugning af vand i kælderen

Tilstoppet toilet – dét kan du gøre

Står du pludselig med et tilstoppet toilet? Så prøv følgende:

 • Vent i cirka 15 minutter, indtil vandet har oplyst papiret
 • Fyld en spand med vand, og hæld hele indholdet i toilettet på én gang for at skabe et tryk, der er stort nok til at fjerne proppen
 • Brug en svupper til at danne undertryk

Er toilettet stadig stoppet? Så ring til Lyngholm Kloak A/S for akut kloakservice.

Sådan fikser du et tilstoppet afløb

Når køkkenvasken er stoppet eller et tilstoppet afløb giver oversvømmelse i brusekabinen, kan det være fristende at forsøge at afhjælpe problemet med afløbsrens. Vi fraråder dog stærkt at bruge afløbsrens. For udover at være dårligt for miljøet, ætser det dine rør, ligesom det kan få proppen i røret til at stivne.

Prøv derfor i stedet én af følgende metoder:

 • Hæld kogende vand i afløbet
 • Rens afløbet med en flaskerenser eller et lignede værktøj for at fjerne hår og sæberester, som ofte vil årsagen til, at afløbet er stoppet
 • Afmontér vandlåsen, og rens for hår og sæberester

Er afløbet fortsat stoppet, så kontakt Lyngholm Kloak A/S så hurtigt som muligt.

Få et kloakservice abonnement med os

Har du et sandfang, en olie- eller fedtudskiller? Så er det vigtigt, at du får det tømt og renset, så den altid fungere som den skal. Med et kloakservice-abonnement hos os slipper du for at tænke på at få det gjort – vi kommer nemlig og tømmer den lige så ofte, som vi har aftalt.

Vores kloakservice-afdeling tager sig af akutte opgaver samt vedligehold via de abonnementsaftaler, som du som kunde har mulighed for at tegne på f.eks. fedtudskiller, olieudskiller, sandfang eller andet.

Vi tilbyder faste serviceaftaler på tømning af sandfang, olie- og benzinudskillere, samt fedtudskillere.

Ring til os på 36 77 00 77 – så hjælper vi dig med et abonnement, som passer til dine eller din virksomheds behov. Telefonerne er som altid åbne døgnet rundt.

47 års erfaring med kloakservice

Lyngholm Kloak A/S har over 47 års erfaring i kloak og industriservice branchen, og vi har Danmarks bedste udstyr samt landets bedste og hurtigste tilkaldevagt.

Vi yder kloakservice i Hvidovre, Brøndby, Roskilde, Rødovre, København og resten af Sjælland. Vi kører nu også på Fyn og i Jylland.

Du kan med andre ord roligt kontakte Lyngholm Kloak A/S, når du har brug for løbende eller akut kloakservice – uanset hvor i landet du befinder dig.

Indhent tilbud – hvad koster kloakservice?

Problemer med kloakken kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Derfor er den pris, du betaler for at få ordnet det, godt givet ud. Hos Lyngholm Kloak A/S får du både høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. På den måde skal du ikke bekymre dig om ubehagelige overraskelser, når vi servicerer din kloak – hverken i kloakken eller på budgettet.

Vi tilbyder kloakservice fra kr. 704,00,- pr. time. Har du brug for akut kloakservice uden for normal arbejdstid, er prisen fra kr. 2640,00,- pr. udkald. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Alle priser er ekskl. moms.