Stoppet nedløbsrør

Stoppet nedløbsrør?

Et stoppet nedløbsrør behøver ikke være en alvorlig problematik for dig som husejer. Men hvis du ikke foretager dig forebyggende arbejde i forbindelse med vedligeholdelse af dine nedløbsrør i løbet af året, kan det resultere i store problemer for din bolig.

Hvad kan du gøre ved stoppet nedløbsrør?

Hvis dit nedløbsrør eller tagrende er stoppet, vil du opleve, at vandet enten plasker ud over tagrenderne i stedet for ned i dit afløb, mens det i værste tilfælde kan resultere i en vandskade eller frostskade. Her er, hvad du skal gøre, hvis du har et stoppet nedløbsrør:

 

  • I løbet af en sæson vil der typisk samle sig mos og nedfaldne blade i din tagrende. Det kan resultere i et stoppet nedløbsrør, hvor der dannes en prop af blade, mos og andet, der forhindrer regnvandet i at strømme igennem røret. Rens dine rør en til to gange i året.
  • Du kan bruge dine hænder, en skovl eller en tagrenderenser til at fjerne snavs og blade fra nedløbsrøret. Derefter skal du skylle efter med vandslangen, og så skulle du gerne have frigjort dit nedløbsrør på ny.

Virker det ikke? Kontakt Lyngholm Kloak A/S

Hos Lyngholm Kloak A/S har vi kyndige medarbejdere med stor erfaring inden for rensning af nedløbsrør. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du er bosiddende i Hvidovre eller omkring København, og så vil vi hurtigt og effektiv finde en løsning til dit stoppet nedløbsrør. Her vil vi også give dig gode råd til, hvordan du i fremtiden bedst forebygger stoppet nedløbsrør. Vi ser frem til at høre fra dig!