Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Lyngholm Kloak A/S samarbejder med KESSEL Service®, der er en af de førende virksomheder på markedet for højvandslukke og pumpeanlæg.

Lyngholm Kloak A/S har flere KESSEL-serviceteknikere med specialuddannelse i højvandssikring. De kan bl.a. løse problemerne, hvis du har oversvømmelse i kælderen eller op stuvninger i kloakken.

Vores KESSEL-serviceteknikere er:

  • Johnni Winther Kristensen

Vores servicetekniker holder sig opdateret om den nyeste viden, de nyeste teknologier og løsninger inden for højvanslukke og pumpeanlæg. Det betyder, at du med garanti får løst problemer med oversvømmelse eller op stuvninger i kloakken af veluddannede fagfolk.

36 77 00 77

Garantiordning

Lyngholm Kloak-A/S er medlem af Byg Garanti og af Danske Kloakmestre.

Det betyder, at vores arbejde er omfattet af garanti imod fejl i den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde, som er udført for private forbrugere.

Du kan læse mere om garantiordningerne, og hvordan de benyttes, her:

Vær på den sikre side ved at få dit projekt udført professionelt under Byg Garanti og Danske Kloakmestre!

                                                             

Risika

Hos Lyngholm Kloak A/S bruger vi Risika til kreditvurderinger.  

Risika er en risiko- og kreditvurderingsplatform, der gør det nemt og enkelt for os at kende vores betalende og ikke-betalende kunder. 

Med Risika kan vi automatisere vores kreditprocesser, som betyder vi hurtigt og nemt kan sætte de bedste kreditvilkår. Derudover får vi et overskueligt overblik over vores nuværende og potentielle erhvervskunder samt indsigt i den overordnede økonomiske sundhed hos alle nordiske virksomheder, så vi kan træffe velbegrundede beslutninger for Lyngholm Kloak.

Platformen hjælper os også med at overvåge og analysere vores kundeportefølje, som gør at vi er på forkant med ændringer, der kan have betydning for Lyngholms økonomi. 

Ved at bruge Risika tager vi aktivt stilling til vores risiko- og kreditstyring, som gør at vi minimerer tab i vores forretning, og kan tilbyde en stabil og sikker løsning til vores kunder.

Certifikater & dokumenter

PDF

Certificering

PDF

Certifikat for CO2 kompensering 2020

PDF

Livredderbevis

PDF

Serviceattest - DK

PDF

Service Certificate - EN

PDF

Code of Conduct

PDF

Salg & Leveringsbetingelser