Skriv til os her

Brøndrenovering

Brøndrenovering

Trænger din gamle brønd til en renovering? Så er du landet det rette sted. Lyngholm Kloak A/S har mere end 45 års erfaring med brøndrenovering – skal vi også hjælpe dig? Så kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

36 77 00 77

Kvalitetssikret brøndrenovering med fokus på optimale løsninger

Du er i gode hænder, når du vælger Lyngholm Kloak A/S til at udføre din brøndrenovering. Med vores mangeårige erfaring med alle former for kloakrenovering. er der efterhånden ikke den opgave inden for Kloakarbejde, vi ikke har løst.

Vi udfører alt fra opgravning og udskiftning af nedslidte og defekte brønde til mindre reparationer og punktrenoveringer – for eksempel strømpeforing. Fælles for alle vores løsninger er, at vi altid fokuserer på optimale løsninger – både i forhold til økonomi, tid og minimale gener for dig og dine naboer.

Uanset opgavens omfang er du som kunde hos Lyngholm Kloak A/S altid sikret renoveringsarbejde af højeste kvalitet – med garanti! Vi har nogle af branchens bedste hænder og hoveder i folden, ligesom vi er medlem af Danske Kloakmestre, hvilket er din garanti for korrekt og lovligt udført kloakservice.

Brancheorganisation laver løbende kontrol, om vores arbejde lever op til gældende standarder og lovkrav. Som kunde hos os er du desuden sikret gennem Danske Kloakmestres Garantiordning, ligesom du som privatkunde er dækket af Byg Garanti.

Kort fortalt kan du med ro maven kontakte Lyngholm Kloak A/S, når du har behov for en brøndrenovering.

Hvornår er det nødvendigt at renovere en brønd?

Ældre brønde er typisk lavet af beton og har som regel en begrænset levetid på omkring 50 år. Det skyldes til dels, at brønden bliver udsat for vand, hvilket tærer på betonen.

Derudover bliver brøndens vægge med tiden udsat for anseelige mængder svovlsyre, som opstår på grund af svovlbrinte i spildevandet. Når svovlbrinten møder ilten i brønden, omdannes den til svovlsyre, som forvandler betonen til gips og dermed efterlader brøndvæggen nedbrudt.

Så hvis du har ældre brønde på din grund eller erhvervsgrund, kan du med fordel få foretaget en kloakinspektion for at undersøge standen på din brønd og vurdere, om der behov en renovering. En brøndrenovering forlænger nemlig brødens levetid med op til 20 år.

Foruden alderen på din brønd kan der være følgende grunde til en renovering:

  • for at minimere tryktab
  • ved mistanke om rotteaktivitet
  • utætheder, som gør, at grundvand trænger ind i brønden
  • slidtage, som på sigt kan føre til driftsforstyrrelser.

Få en pris på din brøndrenovering

Ønsker du en inspektion af en brønd – og eventuelt et tilbud på en efterfølgende brøndrenovering? Så kontakt Lyngholm Kloak A/S allerede i dag. Vi sidder klar med rådgivning og et uforpligtende tilbud ved telefonen, ligesom vores dygtige kloakarbejdere står klar til at rykke ud til dig.

36 77 00 77