Skriv til os her

Tv-Inspektion

TV-Inspektion

Har du problemer med din kloak? Driller dine afløb? Har du mistanke om rotteproblemer? Med en TV-inspektion finder vi hurtigt frem til dit kloakproblem – og løser det.

Alternativ løsning: Billig inspektion af kloak 

36 77 00 77

Hvad er en TV-inspektion?

En TV-inspektion er et eftersyn af dit kloaksystem, hvor vi optager film og billeder af kloakkens konstruktion og driftstilstand med et lille kabelført kamera. På den måde kan vi identificere eventuelle fejl, brud på kloak, mangler eller spor af rotter.

På baggrund af inspektionen kan vi efterfølgende sætte ind med det rigtige arbejde for at stoppe og udbedre fejl og skader – før de bliver for omkostningsfulde.

Vi tilbyder blandt andet:

 • TV-inspektion af kloakker og brønde
 • TV-inspektion af varmekanaler og ventilationskanaler

Lyngholm Kloak A/S udfører TV-inspektion af alle rørtyper og til alle behov. Vi udfører ofte inspektioner for erhverv og boligforeninger men laver også inspektioner for private – typisk i forbindelse med bolighandler og forsikringssager.

Hvad bruges en TV-inspektion til?

Ofte vil man bruge en TV-inspektion til at finde og diagnosticere årsagen til forstoppelse, brud på kloakken og andre kritiske kloakproblemer – fra indgroede rødder til sætninger og tæringer. Endelig kan man ved mistanke om rotteproblemer lokalisere en eventuel rottebestand og fastslå en handleplan på baggrund af inspektionen.

En TV-inspektion af kloakken er anvendelig i forbindelse med:

 • Fejlfinding
 • Forsikringssager
 • Ejendomshandel
 • Om- og tilbygning
 • Nybyggeri
 • Rottebekæmpelse eller mistanke om rotter

Fordele ved TV-inspektion

TV-inspektion er en teknologi, der har revolutioneret måden, vi inspicerer og vedligeholder rørsystemer på. En af de mest betydningsfulde fordele ved TV-inspektion er dens evne til at levere omkostningseffektive og præcise resultater. Ved at indføre kameraer og sensorer i rør kan man nøjagtigt identificere skader, lækager eller blokeringer uden at skulle udføre omfattende og dyrt gravningsarbejde.

Denne metode resulterer i væsentlige tidsbesparelser og reducerede omkostninger, da man undgår unødvendig nedrivning eller udskiftning af rør, der måske ikke er i dårlig stand. TV-inspektion giver også mulighed for at forebygge lækager, hvilket er afgørende for miljøbeskyttelse og effektiv ressourcestyring.

Hvad sker der efter en TV-inspektion?

Efter en tv-inspektion af kloakken, udfærdiger vi en detaljeret rapport. Rapporten indeholder:

 • En detaljeret fejloversigt
 • En plantegning
 • Fotos af eventuelt lokaliserede fejl
 • En guide til, hvordan du læser TV-rapporten

Digital optagelse af selve inspektionen. 

Den sikrer, at du får en udførlig status på kloakken. Viser rapporten, at der er behov for en kloakrensning, kloakrenovering eller anden form for udbedring, vil du modtage et tilbud fra vores renoveringsafdeling.

Hvorfor vælge Lyngholm til TV-inspektion?

Vi udfører kloakinspektioner med professionelt kameraudstyr.

Det betyder, at du får et mere retvisende billede af rørenes og brøndens tilstand og en mere effektiv inspektion af din kloak. Og da udstyret er fleksibelt, kan det komme til på både små private grunde og større byggerier.

Vi har over 47 års erfaring med kloakservice, og vi stræber hele tiden efter at blive endnu bedre, så du altid får den absolut bedste service og udførsel. Derfor følger vi med tiden og anvender kun det bedste udstyr, den nuværende teknologi tilbyder.

Kontakt os

TV-inspektion for boligkøbere

De fleste nye boligejere ved ikke, at en standard ejerskifteforsikring som udgangspunkt ikke dækker fejl, mangler og skader på husets kloaksystem.

Sælgere er nemlig ikke forpligtet til at dokumentere kloakkernes tilstand, når de sælger en ejendom. Eventuelle problemer med kloakken vil derfor ikke fremgå af tilstandsrapporten. Og det kan hurtigt blive dyrt for både og køber og sælger at opdage, at toiletterne ikke kan skylle ud, og/eller at kloakkerne er overrendt af hurtigt formerende rotter.

Få undersøgt kloakkerne inden huskøb

Få kloakkerne undersøgt med moderne udstyr af vores dygtige TV-operatører, før du køber ejendom. På den måde undgår du:

 • Rotter grundet fejl/defekter i kloaksystemet
 • Besøg af skadedyrskontrollen
 • Driftsproblemer og lugtgener som følge af fejl
 • Fugtproblemer, som kunne være undgået
 • Gentagne forstoppelser af kloaksystemet

Jo før du opdager kloakproblemer, jo hurtigere og billigere er det at fikse dem.

Hvorfor tage chancen? Lad os hjælpe dig til en tryg bolighandel!

Vi kan også varmt anbefale nuværende husejere få inspiceret deres kloak. Som husejer er du nemlig selv ansvarlig for vedligeholdelse af husets kloakker. Og når det kommer til kloakken, er ude af øje ikke ude af sind. En misvedligeholdt kloak kan nemlig føre til blandt andet:

 • Rottebesøg
 • Fugtskader
 • Oversvømmelse

TV-inspektion på hele Sjælland – få en pris på inspektion af kloak

Kontakt os på  36770077 eller lyngholm@lyngholm.dk  for et tilbud på inspektion af din kloak. Vi udfører grundig og effektiv kloakservice på hele Sjælland. Vi rykker altid hurtigt ud!

36 77 00 77