Skriv til os her

Kloakrensning

Kloakrensning af tilstoppet kloak, afløb, toilet m.m.

Lyngholm Kloak A/S er specialister i at fikse tilstoppede kloakker, toiletter, afløb og faldstammer med en ordentlig kloakrensning. Er din kloak gået i stykker? Eller har du problemer med et tilstoppet toilet eller afløb? Så har vi alle værktøjerne til at løse dit problem – hurtigt.

Effektiv rens af kloak, faldstammer, afløb m.m.

En tilstoppet kloak eller et tilstoppet afløb kan beskadige din kloak, give fugtskader i kælderen, og der vil ofte opstå lugtgener (især når det er varmt). Jo længere du venter med at få fikse en tilstoppet kloak eller afløb, jo dyrere bliver det.

Lyngholm Kloak A/S er autoriserede kloakmestre, og vi har årtiers erfaring med for eksempel:

Med årene har vi fikset utallige tilstoppede kloakker og tilstoppede afløb. Derfor kan du trygt regne med, at vores erfarne kloakrensning team yder et professionelt kloakarbejde for dig.

Få fat i vores kloakmester med det samme på 36770077 for et tilbud på rens af kloakken.

Hvornår bør jeg få en kloakrensning?

Oplever du f.eks. gentagende tilstopning af vask og afløb eller vedvarende lugtgener, kan det være aktuelt for dig med vores kloakrensning. Udover de gener det skaber for dig i hverdagen, slider det nemlig også på dine rør- og kloaksystemer.

Det kan derfor ofte betale sig at få foretaget en kloakrensning i tilfælde af:

 • at vandet løber langsomt ud,
 • vask, toilet eller diverse afløb ude og inde stopper til,
 • lugtgener fra kloak
 • stigning af vandstand i bad eller vask

Min kloak er tilstoppet – hvad gør jeg?

Hvis du oplever, at din kloak eller dit afløb ofte er tilstoppet, kan det være et tegn på, at kloakken er fyldt med aflejringer som gør den ikke virker optimalt. Det kan ofte fikses med en grundig spuling evt. kombineret med slamsugning – men inden vi tager de grovere midler i brug, undersøger vi først, hvad problemet er, så vi ved, hvordan vi kan rense dine rør på bedste vis.

Processen for større kloakrensninger og hjælp til rottebekæmpelse

For at finde frem til lige præcis dit kloakproblem kan du med fordel få lavet en inspektion af din kloak med vores moderne TV Inspektions vogne. Denne kan hurtigt spore alle former for brud på kloakrør og kloakledninger – og hvad der ellers kan forårsage problemer i din kloak.

Skulle en inspektion af din kloak afsløre slid eller brud på kloakrør eller andre skader, står vores folk med speciale i kloakrenovering herefter parate til at hjælpe dig med deres ekspertise.

Oversigt over forløb med kloakrensning

 • Du oplever tilstoppet vask, toilet, bad eller brønd og kontakter os
 • Vi kommer ud og undersøger dine afløb og kloakledninger og renser ved hjælp af motorsplit eller -spuling
 • Alt efter problem beslutter vores servicetekniker, hvad der kan løse problemet og anbefaler denne samt andre mulige løsninger og en cirkapris
 • Efter godkendelse af løsning starter det videre forløb ved f.eks. slamsugning eller spuling

Skulle et evt. brud på kloakrør eller kloakledninger være forårsaget af rotter, er vi også eksperter i rottebekæmpelse. Generelt er der ikke de problemer, vi ikke tager os af, så længe det har med din kloak og dine rørsystemer at gøre.

Din hjælper til alle former for rensning

Vi er eksperter i kloakrensningspuling, og slamsugning. Med os som dit kloakfirma kan du altså trygt overlade dine kloak og afløbs problemer til os. Vi udfører også andre slags rensningsopgaver såsom:

 • Rensning af køkkenvask
 • Rensning af toilet
 • Rensning af gulvafløb
 • Rensning af brønd (brøndtømning)
 • Fræsning af hårde aflejringer i kloakken
 • Rodskæring i kloakledninger og brønde

Og meget mere selvfølgelig. Har du brug for en rensning af dine rør eller afløb, skal vi nok komme dig til undsætning.