Kloak FAQ

Kloak FAQ

Her finder du oftest stillede spørgsmål om kloak:

Har du andre spørgsmål ang. kloak? Så kontakt os endelig!

36 77 00 77

Stoppet toilet

Et stoppet toilet kommer meget sjældent på et belejligt tidspunkt – om det er når er huset fuldt af gæster, eller når toiletbesøget om morgenen skal overstås. Desværre kan alle komme ud for, at porcelænstronen ikke makker ret – og så kan gode råd altså være dyre.

Hos Lyngholm har vi stor erfaring med at afhjælpe stoppede toiletter for vores kunder. Men faktisk kan du ofte selv komme problemet til livs. Det kan du blive meget klogere på i denne lille FAQ, hvor du får svar på, hvordan du selv fixer et stoppet toilet – og hvordan du forebygger, at det sker igen.

Som altid sidder vi også klar til at hjælpe dig på 36 77 00 77, hvis du ønsker hjælp fra en autoriseret kloakmester.

Stoppet afløb

Et stoppet afløb er aldrig sjovt. Kombinationen af dårlig lugt og eventuelle vandskader er langt fra ønskelig. Men hvorfor stopper afløbet? Og hvad gør du ved det stoppede afløb, så du kan komme af med dit spildevand igen? Eller du kan bruge toilettet igen? Det og meget mere kan du få svar på lige her.

Stoppet kloak

Du har formentligt prøvet at stå i en situation, hvor vasken eller toilettet er stoppet. Så ved du også, hvor træls, det kan være. Nogle står alt for tit i situationen uden for alvor at tage hånd om problemet. Andre får sig bare et par overraskelser et par gange om året.

Hos Lyngholm kan vi helt sikkert hjælpe dig af med kloakudfordringerne – vi sidder klar til at hjælpe dig på +45 36 77 00 77.

På siden her har vi samlet en række af de spørgsmål, vi oftest får angående en stoppet kloak. Du kan blive klogere på, hvad en stoppet kloak skyldes, hvad du selv kan gøre, og hvordan du mindsker risikoen for,