Kloakrensning af tilstoppet Kloak

Lyngholm er specialister i at fikse tilstoppede kloakker, toiletter, afløb og faldstammer. Er din kloak gået i stykker? Eller er har du problemer med et tilstoppet toilet eller afløb? Vi har alle værktøjerne til at løse dit problem — hurtigt.

36 77 00 77

Læs mere

Pil ned, læs mere

Skriv til os

Tegning af rotte

En tilstoppet kloak eller et tilstoppet afløb kan beskadige din kloak, give fugtskader i kælderen, og der vil ofte opstå lugtgener (især når det er varmt). Jo længere du venter med at få fikse en tilstoppet kloak eller afløb, jo dyrere bliver det.

Lyngholm Kloak A/S, er autoriseret kloakmestre, og vi har årtiers erfaring med kloakrensning, kloakspuling, slamsugning, og højtryksspuling.

Med årene har vi fikset utallige tilstoppede kloakker og tilstoppede afløb. Derfor kan du trygt regne med at vores erfarne kloakrensnings team yder et højt kvalitets og professionelt kloakarbejde.

Er din kloak tilstoppet?

Hvis din kloak eller afløb er stoppet kan det ofte fikses med en grundig slamsugning eller spuling. Hvis du oplever at din kloak eller afløb ofte er tilstoppet kan det være et tegn på at kloakken er i gået stykker og skal repareres for at virke optimalt igen.

For at finde frem til lige præcis dit kloakproblem kan du med fordel få lavet en inspektion af din kloak med vores moderne TV Inspektion som hurtigt kan spore alle former for brud på kloakrør og kloakledninger.

Vi står klar til at udføre en inspektion af din kloak, 24/7, året rundt.

Skulle en inspektion af din kloak afsløre slid eller brud på kloakrør, eller andre skader, står vores dygtige Kloakrenovering service parate til at hjælpe dig.

Vores Kloakrenovering i gang med renovering af kloak i Hvidovre.

Skulle et evt. brud på kloakrør eller kloakledninger være forårsaget af rotter, er vi heldigvis også eksperter i rottebekæmpelse.

Vi er eksperter i kloakrensning, spuling, og slamsugning. Med os som dit kloakfirma kan du trygt overlade dine kloak og afløbs problemer til os. Vi udfører også andre slags rensningsopgaver så som:

  • Rensning af køkkenvask
  • Rensning af toilet
  • Rensning af gulvafløb
  • Tømning af brønd (brøndtømning).

Og meget mere.

Akut hjælp tilstoppet kloak eller afløb

Har du akut brug for hjælp til stoppet afløb eller kloak, står vi klar til at rykke hurtigt ud. Vi har døgnåbent året rundt. Kontakt os med det samme for at få et uforpligtende tilbud på at få løst dine kloak eller afløbsproblemer.

Vi er stolt sponsor af:

Hjertestart Nu Logo

Start et hjerte, red et liv!

High Five Logo

Et Virksomhedsforum for Socialt Ansvar

© 2020 Lyngholm

Adresse: Avedøreholmen 58, 2650 Hvidovre

CVR: 10035082