Kloakrensning af tilstoppet kloak

Lyngholm er specialister i at fikse tilstoppede kloakker, toiletter, afløb og faldstammer med en ordentlig kloakrensning. Er din kloak gået i stykker? Eller har du problemer med et tilstoppet toilet eller afløb? Så har vi alle værktøjerne til at løse dit problem – hurtigt.

36 77 00 77

Skriv til os
Effektiv rens af kloak, faldstammer, afløb m.m.

En tilstoppet kloak eller et tilstoppet afløb kan beskadige din kloak, give fugtskader i kælderen, og der vil ofte opstå lugtgener (især når det er varmt). Jo længere du venter med at få fikse en tilstoppet kloak eller afløb, jo dyrere bliver det.

Lyngholm Kloak A/S er autoriserede kloakmestre, og vi har årtiers erfaring med for eksempel:

Med årene har vi fikset utallige tilstoppede kloakker og tilstoppede afløb. Derfor kan du trygt regne med, at vores erfarne kloakrensning team yder et professionelt kloakarbejde for dig.

Få fat i vores kloakmester med det samme på +45 36 77 00 77 for et tilbud på rens af kloakken.

Kloakrensning i københavn
Vi står klar til at rense din kloak, 24/7, året rundt.

Hvornår bør jeg få en kloakrensning?

Oplever du eksempelvis gentagende tilstopning af vask og afløb eller vedvarende lugtgener, kan det være aktuelt for dig med vores kloakrensning. Udover de gener det skaber for dig i hverdagen, slider det nemlig også på dine rør- og kloaksystemer.

Det kan derfor ofte betale sig at få foretaget en kloakrensning i tilfælde af:

 • ➔ at vandet løber langsomt ud,
 • ➔ vask, toilet eller diverse afløb ude og inde stopper til,
 • ➔ lugtgener fra kloak og
 • ➔ stigning af vandstand i bad eller vask

Min kloak er tilstoppet – hvad gør jeg?

Hvis du oplever, at din kloak eller dit afløb ofte er tilstoppet, kan det være et tegn på, at kloakken er fyldt med aflejringer for at virke optimalt igen. Det kan ofte fikses med en grundig spuling evt. kombineret med slamsugning – men inden vi tager de grovere midler i brug, undersøger vi først, hvad problemet er, så vi ved, hvordan vi kan rense dine rør på bedste vis.

Processen for større kloakrensninger og hjælp til rottebekæmpelse

For at finde frem til lige præcis dit kloakproblem kan du med fordel få lavet en inspektion af din kloak med vores moderne TV Inspektion. Denne kan hurtigt spore alle former for brud på kloakrør og kloakledninger – og hvad der ellers kan forårsage problemer i din kloak.

Skulle en inspektion af din kloak afsløre slid eller brud på kloakrør eller andre skader, står vores folk med speciale i kloakrenovering herefter parate til at hjælpe dig med deres ekspertise.

Kloakrensning i København

Oversigt over forløb med kloakrensning:

 • Du oplever tilstoppet vask, toilet, bad eller brønd og kontakter os
 • Vi kommer ud og undersøger dine afløb og kloakledninger og renser ved hjælp af motorsplit eller -spuling
 • Alt efter problem beslutter vores servicetekniker, hvad der kan løse problemet og anbefaler denne samt andre mulige løsninger og en cirkapris
 • Efter godkendelse af løsning starter det videre forløb ved eksempelvis slamsugning eller spuling

Skulle et evt. brud på kloakrør eller kloakledninger være forårsaget af rotter, er vi også eksperter i rottebekæmpelse. Generelt er der ikke de problemer, vi ikke tager os af, så længe det har med din kloak og dine rørsystemer at gøre.

Din hjælper til alle former for rensning

Vi er eksperter i kloakrensning, spuling, og slamsugning. Med os som dit kloakfirma kan du altså trygt overlade dine kloak og afløbs problemer til os. Vi udfører også andre slags rensningsopgaver såsom:

 • Rensning af køkkenvask
 • Rensning af toilet
 • Rensning af gulvafløb
 • Rensning af brønd (brøndtømning)
 • Fræsning af hårde aflejringer i kloakken
 • Rodskæring i kloakledninger og brønde

Og meget mere selvfølgelig. Har du brug for en rensning af dine rør eller afløb, skal vi nok komme dig til undsætning.

Priser for kloakrensning

Vores standardpris for kloakarbejde starter på 704,00,- pr. time og er eksklusiv moms. Prisen på at få renset kloak afhænger dog af den enkelte opgave, og hvilket materiel der er behov. Rens af kloak med slamsuger koster for eksempel fra 1106,00,- pr. time.

Hvis du er interesseret i at få en pris på kloakrensning, opfordrer vi altid til, at du kontakter os for at få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Akut hjælp til tilstoppet kloak eller afløb

Har du akut brug for hjælp til stoppede afløb eller kloak, står vi klar til at rykke hurtigt ud. Vi har døgnåbent året rundt. Kontakt os med det samme for at få et uforpligtende tilbud på at få løst dine kloak eller afløbsproblemer.

 • Ring på telefon +45 36 77 00 77
 • Eller skriv til vores e-mail på lyngholm@lyngholm.dk

Har du spørgsmål ang. Kloakrensning?

Skal du bruge en kloakmester? Vores flinke medarbejdere står altid parat til at svare på spørgsmål, og til at rykke ud — i hele Danmark

Eller udfyld kontaktformularen i toppen 👆🏿
Kloakmester Fny med DTVK skilt

Vi er stolt sponsor af:

Hjertestart Nu Logo

Start et hjerte, red et liv!

High Five Logo

Et Virksomhedsforum for Socialt Ansvar

© 2022 Lyngholm

Adresse: Avedøreholmen 58, 2650 Hvidovre

CVR: 10035082