Slamsugning

Slamsugning renser din kloak eller brønd hurtigt. Har du problemer med tilstoppede kloakrør eller brønd? Det fikser vores højt-moderne slamsuger hurtigt.

36 77 00 77

Skriv til os

Tegning af rotte

Hvad er slamsugning?

Slamsugning er en metode vi bruger til at suge snavs og skidt ud af din kloak når dine klokrør er tilstoppet. Slamsugning bruges også til at rense tilstoppede brønde.

Kloakservice slamsugning bil

En slamsuger er en speciel type vogn som man bruger til at rense stoppede kloakker og brønde med. Vores slamsuger bruger rent vand til at spule kloakrør for at rense og løsne grus, fedt, slam og andre faste materialer som typisk tilstopper en kloak.

Følgende symptomer opstår ofte ved en stoppet kloak:

  • Tilstoppet toilet, køkkenvask, eller afløb
  • Rådden lugt af kloak (kan også være rotter)
  • Vand løber langsomt ud ud af håndvasken eller badafløb
  • Større eller mindre opstigning af vand fra afløb, f.eks. når du tager bad eller skyller ud i toilettet.

Er din kloak eller afløb tilstoppet?

Det kan være svært for almindelige mennesker at vurdere om det er deres afløb eller kloakrør der er stoppet til. Heldigvis er vi eksperter i at inspicere alle former for kloak og afløb. Nogle gange er problemet let at lokalisere og fikse, andre gange har du brug for en grundig TV-Inspektion af din kloak eller brønd for at finde roden til dit problem.

I spule kategorien tilbyder vi også Højtryksspuling som er en ekstra kraftig metode til at spule tanke, skibe, og andre overflader rene fra robuste materialer så som beton, jern, stål, og hårde natursten.

Slamsugning

Har du spørgsmål ang. kloakservice?

Vores flinke medarbejdere står altid parat til at svare på spørgsmål ang. Kloakservice, Kloakrenovering, TV-Inspektion og vores andre servicer.

Vi er stolt sponsor af:

Hjertestart Nu Logo

Start et hjerte, red et liv!

High Five Logo

Et Virksomhedsforum for Socialt Ansvar

© 2020 Lyngholm

Adresse: Avedøreholmen 58, 2650 Hvidovre

CVR: 10035082