kloakmester roskilde

Kloakmester i Roskilde

Leder du efter en kompetent og autoriseret kloakmester i Roskilde og omegn? Så er Lyngholm Kloak A/S det helt rigtige valg for dig.

Med over 45 års erfaring inden for branchen og en række specialiserede ydelser, er vi din garanti for effektiv og professionel kloakservice. 

36 77 00 77

Kloakrensning og slamsugning i Roskilde og omegn

Lyngholm Kloak A/S tilbyder en lang række ydelser, herunder kloakrensning og slamsugning. Vi rykker hurtigt ud og sørger for, at dine kloakker og afløb fungerer optimalt igen. Med vores moderne udstyr og erfarne medarbejdere kan vi garantere et hurtigt og effektivt resultat. 

Strømpeforing og TV-inspektion

Vi tilbyder også strømpeforing, en moderne og skånsom metode til kloakrenovering, der forlænger kloakrørenes levetid og minimerer risikoen for skader og lækager. Vores TV-inspektion af kloakker sikrer, at vi finder eventuelle problemer, inden de udvikler sig til større og dyrere skader. 

 

Lokal kloakmester med bred dækning

Lyngholm Kloak A/S er din lokale kloakmester i Roskilde, men vi dækker også hele Storkøbenhavn og de omkringliggende byer.

Vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig med alle former for kloakarbejde, uanset om du er privatperson, virksomhed eller institution. 

Akut kloakarbejde i Roskilde – vi er klar 24/7

Uanset om det regner, sner eller er blæsende, står Lyngholm Kloak A/S altid klar til at hjælpe dig med akut kloakarbejde i Roskilde og omegn.

Vores dygtige og erfarne kloakteknikere står parat til at rykke ud døgnet rundt - vores døgnvagt er normalt hos dig indenfor 1 time. 

Ring til os på telefon 36 77 00 77 eller send en e-mail til lyngholm@lyngholm.dk

Kontakt din kloakmester i Roskilde

Er du klar til at få hjælp fra en professionel og erfaren kloakmester i Roskilde? Kontakt Lyngholm Kloak A/S i dag og få et uforpligtende tilbud på din kloakopgave.

Vi står klar til at assistere dig med kloakrensning, slamsugning, strømpeforing, TV-inspektion og meget mere.

Ring til os på telefon 36 77 00 77 eller send en e-mail til lyngholm@lyngholm.dk – vi glæder os til at høre fra dig! 

Sugning af papirulds isolering

Jeg har fået fjernet papiruld isolering af Lyngholm Kloak, Benjamin og Philip gjorde et fantastisk arbejde, de var meget opmærksomme på ikke at lave mærker med de store slanger og var meget grundige med sugningen. Jeg er meget tilfreds.

Malene Zarp, 15. jun 2022

Vi havde besøg af Keld her til morgen…

Vi havde besøg af Keld her til morgen kom til tiden og som altid glad og smilene og løser problemet.Manglede kun lige han havde en lighter med 🤭

Kim Løfmark, 10. mar 2022

Har haft Søren forbi nogle dage i træk

Har haft Søren forbi nogle dage i træk. Altid Glad, Venlig og Imødekommende. Og det udførte arbejde kan kun beskrives med Et Ord: Perfekt. Jeg anbefaler Lyngholm og Søren.

Per Ejnar Viberg, 12. mar 2022

Min faldstamme var stoppet og ringede…

Min faldstamme var stoppet og ringede kl 8,00 til Lyngholm, inden kl 10 kom Krille og Tony og klarede det hurtigt og de ryddede op efter sig. Går trygt weekenden i møde, Tusinden tak.

Henning Rifsdal, 04. mar 2022